Mission:

DINNødhjælps hjertesag at hjælpe de afrikanske heksebørn til et liv med de samme rettigheder, som dig og mig. Børnene skal modtage omsorg, medicinsk behandling efter behov, kost/logi og skolegang, der samlet skal gøre børnene til stærke og selvstændige samfundsborgere.

Donationer til DINNødhjælp er med at sikre fremtiden for disse børn og bekæmpe den overtro, der i første omgang er skyld i, at børnene bliver tortureret, udstødt og dræbt. Derfor er vores mission også at oplyse og uddanne lokalbefolkningen og dermed udvikle lokalsamfundet.

Værdier:

Menneskesyn:
DINNødhjælps arbejder ud fra det menneskesyn, at alle børn i verden har ret til mad og uddannelse samt til at leve et værdigt liv. Vores værdisæt består af at udvise ren og skær medmenneskelighed, omsorg og kærlighed for de, der har allermest brug for det og derigennem skabe trygheden.

Ansvar:
DINNødhjælp mener desuden, at vi som NGO har et ansvar for oplysning og udbredelse af både kendskabet til de nigerianske problemstillinger mht. overtro men også uddannelse af lokalsamfundene, vi opererer i samt uddannelse af de børn, vi tager under vore vinger.

Vi har et ansvar både overfor donorlandene, at deres donationer bliver formidlet 100 % til godgørende formål og synliggøre resultaterne af deres bidrag.

Særligt har vi et ansvar overfor børnene og dermed lokalsamfundet ved at vise, at vi er tilstede, følger vores projekter til dørs, men også at vi holder dem til ansvar for at uddanne og udvikle dem selv og gøre lokalsamfundet til et sikkert miljø for børnene.

VISION:

DINNødhjælps vision er at skabe en tryg opvækst for alle de nigerianske børn, udrydde al overtro og skabe udvikling i Nigeria.