Her vil vi løbende lægge op, hvordan man også kan støtte DINNødhjælp:

Køb vin med DINNødhjælp-mærkat her:

Nu er det simpelthen muligt, at drikke en god flaske vin og samtidig støtte DINNødhjælp !!
Jysk Vin har i samarbejde med Ladies Circle Randers, lavet et klistermærke til støtte for DINNødhjælp.
Hver gang I køber en flaske vin på Jysk Vin’s hjemmeside, får I muligheden for at købe et DINNødhjælp støtte klistermærke, som kommer på de vinflasker I køber.
Klistermærket koster 25 kr. og alle pengene går til DINNødhjælp. Køber I feks. 6 flasker vin går der 150 kr. til DINNødhjælp.
Første gang I bestiller vin, får I desuden 75 kr. i rabat og Jysk Vin leverer desuden gratis.
Jeg håber, at I allesammen fremover vil bestille jeres vin hos Jysk Vin, og i så fald skal i benytte jer af dette link:
http://www.jyskvin.dk/dinnoedhjaelp-maerkat-0

En To Tre stilleleg & Dans William – download

DINNødhjælp modtager alle forfatterens indtægter fra download af bøgerne:
“Vil du række mig kærligheden?”
Qua sit venskab med Jens i mange år, mente han at kende til den dybeste kærlighed mellem mennesker…. indtil han fik brev fra Jens´ søn Niels.
Læs romanen, ‘En, to, tre stilleleg’ af Michael Stålfors Hansen og lær om kærligheden, når den handles til højeste bud!
Læs også romanen, ‘ Dans William!’ af samme forfatter, hvis du vil læse brevet fra Niels og mærke kærligheden, når den brænder i hjertet! Romanerne kan kun downloades hos Saxo, og HELE forfatterens indtægter går ubeskåret og direkte til ‘DINNødhjælp.dk’ og “Heksebørnene” i Nigeria. Vil du række dem kærligheden? Pris 20.- pr download hos Saxo.

 

Ved du, at vi stadig har tilbud på “Alternativ hjertemassage”?

For 20 kroner – svarende til “1/2 behandling”, får du en lille formiddags intens og dybdeborende “hjertemassage”, som kan flytte dig i retninger, du ikke forudså og sandsynligvis aldrig glemmer. De 11,20 – (HELE “behandlerens” honorar) – går ubeskåret og direkte til

“Heksebørnene i Nigeria”.

Hvordan? Du kan købe “behandlingen” på vores hjemmeside ved at downloade romanen, ‘En, to, tre stilleleg’ under emnefeltet: ‘Køb og støt’. Bemærk! Donationen gives KUN ved download hos Saxo.

Ønsker du en HEL behandling? Download derefter romanen/ fortsættelsen, ‘Dans, William!’ efter samme fremgangsmåde! Det koster yderligere 20 kroner, og honoraret til børnene er dermed yderligere 11,20 kroner.
Forfatterens udtalelse (citat) : “Ved at føle i sit hjerte, kan man få andres til at slå. Er der her noget at tabe?”.

Køb Stilla produkter her

DINNødhjælp modtager 5% af omsætningen fra stilla.dk

Ved Stilla ønsker de at lave smykker, der kan pifte hverdagen lidt op og fremhæve den skønhed kvinder har, med elegante og klassiske øreringe, armbånd og halskæder. Smykkerne er lavet af 925 sterlingsølv og 18 karat guldbelægning, og der bliver bl.a. brugt halvædelsten som blå topas, aquamarine, røg kvartz, ametyster og onyx.

Find Stilla på facebook: Stilla (Smykkeforretning) og på Instagram

Køb den nye charity T-shirt her

Modström, én af DINNødhjælps største sponsorer, har i samarbejde med DINNødhjælp, lavet denne nye, og vildt seje charity Hope t – shirt.

For nærmere info om hvor T-shirten kan købes bedes i ringe til Modström kundeservice på 98110892 eller sende en mail til: modstrom@modstrom.com – Se T-shirten på Modström

Kommer snart i handelen.

Køb armbånd med Golden Heart charm her

Guldsmed Kirstine Pepping har lavet dette speciel design med et Golden Heart, som symbolisere Anjas arbejde med børn, der er anklaget for at være hekse.

IDentity donerer 100.- for hvert solgte armbånd inkl. charm, og 50.- pr. solgte Golden Heart charm til DINNødhjælp.

Identity laver unikke og personlige smykker med fingeraftryk. I en verden, hvor der bliver stillet højere og højere krav til os som mennesker, og hvor der er etiketter for, hvordan man bør være og skal opføre sig, har guldsmeden Kirstine Pepping, haft et ønske om at gå imod den strømning. Med sin smykkeserie IDentity har hun ønsket at lave et smykke, der hylder forskelligheden og minder os om, at vi er unikke. Forskelligheden er en styrke og ikke en svaghed. Vores identitet er det, der gør os til dem vi er, og vi skal have det godt med den – hvil i din identitet og vær unik.

Ønsker du at bestille armbåndet fra udlandet send venligst en mail til: kirstine@smykdeko

Køb et armbånd og keyhanger

DINNødhjælp får 150 kr. pr. solgte armbånd.

Midnigt Butterflies er en danskejet modevirksomhed som har produceret tøj og accessories siden 2008. Deres design tager afsæt i den fantastiske og mystiske sommerfugl, som er blevet mærkets signatur. Du kan købe Midnight Butterflies styles i forretningerne, men også direkte på deres hjemmeside.

Armbåndet ‘Bracelet of Hope’ er designet i samarbejde med DINNødhjælp, er håndlavet og helt unikt.
Hope-armbåndet fås nu i skønne sommerfarver, som matcher perfekt til den sommerbrune hud.

Midnight Butterflies har desuden lavet en superflot keyhanger i naturlæder, hvor ordet HOPE er præget i. Keyhangeren fås i 2 designs og kan bruges både af mænd og kvinder. Den koster 249 kr., heraf 100 kr. går til DINNødhjælp

Find Midnight Butterflies på Instagram #officialmidnightbutterflies og på facebook: Midnight Butterflies (@midnightbutterflies).

Køb et maleri her.

SABRINA MONFORTE er kunst for private, forretninger og arrangementer.

Sabrina er en italiensk kunstner, der er bosat i London. Hvert kunstværk er inspireret af musik og kunstværket bærer dets navn. Hendes mål er at transformere den musik hun lytter til, til visuel kunst. Hun kreerer herefter signerede malerier på kanvas, i begrænsede udgaver.

Sabrina Monfortes billeder ligger i prislejet mellem 45 – 300 £ ( 50€ – 330€) . Kontakt Sabrina Monfforte for at få prisen på et bestemt billede.

5% fra hvert solgt maleri fra hjemmesiden vil gå til DINNødhjælp.

From Earth er et australsk firma, der har specialiseret sig i håndlavede skønhedsprodukter fremstillet med de bedste naturlige, og økologiske ingredienser.

Deres sortiment omfatter både økologiske, og veganske produkter – fri for kemikalier, og er ikke testet på dyr. Se beskrivelsen under hvert produkt for yderligere information på hjemmesiden.

From Earths produkter giver din hud alle de næringsstoffer, og vitaminer den har brug for fra naturlige ingredienser, og du undgår de skrappe kemikalier der kan findes i nogle produkter.

From Earth donerer 10% af overskuddet til DINNødhjælp.

From Earths produkter kan købes gennem Cassandra.dk

Vimobil er et mobilselskab, som tilbyder telefoni til konkurrencedygtige priser, og samtidigt indsamler midler til en god sag, en forening eller en NGO, som man selv vælger. Vimobil benytter TDC’s netværk.
Nu kan du sige, lige hvad du vil, og tale DINNødhjælps sag samtidigt.
Med Vimobil får DINNødhjælp nemlig fra 8% og op til 12% af, hvad du betaler i abonnement – uden at det koster dig noget. Procenten afhænger af hvor mange af DINNødhjælp’s støtter, som skifter til et Vimobil abonnement. Procentdelen tages ud af det faktiske forbrug minus moms. Det koster altså ikke ekstra – at gøre noget ekstra! Læs mere på Vimobil.dk
Du vælger bare DINNødhjælp, når du opretter dit mobilabonnement. Vi får støtten helt automatisk. Og du kan endda trække beløbet fra i SKAT. 

BNicer en en online indsamlingsportal, hvor danskerne har mulighed for at støtte velgørende formål ved at handle i online webbutikker. Helt uden at det koster dem ekstra. Det fungerer ved, at webbutikkerne betaler en procentdel i provision for alle de handler, der bliver lavet gennem BNicer, som så går til det velgørende formål, som brugerne ønsker at støtte. Vi har i øjeblikket over 600 tilknyttede webshops i Danmark.

BNicer er også på LinkedIn og Facebook
Man kan nu støtte DINNødhjælp gennem BNicer ved at handle i online webbutikker. Helt uden at betale ekstra!

Her kan I læse mere om forlaget Bohemian Books og folkene bag Ildfluer i natten

Denne filosofiske voksenfortælling, hvor handlingen udspiller sig i Afrika, kan nu købes gennem DINNødhjælp.

Forfatterne Nick og Nete, som også har deltaget i “Jagten på det gode liv” på DR, har valgt at donere e-bohttp://www.bohemianbooks.dk/gen af “Ildfluer i natten” til DINNødhjælp.

“De spiser en rum tid i tavshed. Da manden er færdig, sætter han sin skål på jorden og tørrer sig om munden.
“Du, jeg og alt, hvad det blotte øje kan se, består af det samme. Vi er som sandkorn, der bliver blæst rundt i en endeløs fortælling.
Vi ér den fortælling, som gennem os oplever sig selv; gør sig erfaringer; rykker sig langsomt mod en endegyldig sandhed, som åbenbares for dem, der leder.
Intet i livet er, hvad det giver sig ud for at være, og meget lidt af det som mennesket regner af betydning, betyder i virkeligheden noget.
Alt hvad du oplever, føler og ser, er en dans konstrueret af den evige eksistens beregnet til at lære dig præcis, hvad du har brug for for at udleve dit fulde potentiale og gøre mest mulig nytte i livets kredsløb.
Alt i Universet er forbundet med hinanden.”
Skyggerne danser på væggen, mens Den Gamle fortæller. Hans øjne slår gnister. Armene fægter i luften, mens han giver sine ord vinger, så de kan flyve gennem natten med deres budskab.”

Se Hjemmeside, Facebook  og  bloggen, hvor man kan følge forfatterens liv, rejser osv.

Ønsker du at købe bogen, skal du overfører 100.- til DINNødhjælp, tag et screenshot af betalingen og send det til: auktion@dinnoedhjaelp.dk – Anette i emnefeltet, herefter modtager du e-bogen i din mail.

Winterberg ferielejlighed „Lina“

Ferielejligheden „Lina“ er placeret midt i Winterberg. I Winterberg er der skilifte, bobslæde bane, mange restauranter og pubber, oplevelsesbjerget Kappe med sommer kælkebane og eventyrbroen og meget mere. Disse oplevelser kan nemt nås til fods, de ligger ikke langt fra lejligheden.

Den komfortabel indrettede 2 værelses lejlighed med sydvendt terrasse til to til fire personer er beliggende i stueetagen og består af en stue, et moderne køkken, spiseplads, et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med bruser. Hjørnesofaen bliver hurtig omdannet til en ekstra soveplads til to yderligere personer.

Familien Torben Lange donerer 5% af omsætningen, som genereres igennem udlejningen af lejligheden, til DINNødhjælp.

TECHCOLLEGE
Elever på grundforløb 1 på flere forskellige uddannelser på Techcollege, har i et par måneder arbejdet med at udvikle og konstruere en lang række produkter, som sælges til fordel for DINNødhjælp.
Der er fuglehuse, der er kaninbure, bænke, skamler og champagnekølere. Der er krukker, lysestager, hylder og mange andre forskellige produkter.
Et eksempel ses herunder.
Der har været afholdt auktion, men der et stadig varer på lager. Se de flotte ting på facebook

Ved ønske om køb, kontakt Anders Portefée på mail eller på telefon 30 20 41 34

Alive Coaching
Virksomheden “Alive Coaching” drives af Gitte Skaarup Frederiksen, som brænder for coaching fordi det er resultatorienteret og givende.
Uanset om det er i privatlivet eller i virksomheden, kan man opnå klarhed over hvem man er, hvad man vil, hvad der forhindrer en – og ikke mindst hvordan man fører det ud i livet.

Hun lever i dag af at coache private og virksomheder, hvor hun hjælper med at forebygge, håndtere og afhjælpe stress. Hun hjælper mennesker med at finde ind til det, der giver mening i deres liv, og hun guider virksomheder og ledere i deres søgen efter succes ved eksempelvis at sikre, at medarbejdernes potentiale udnyttes optimalt.

Se også Alive Coaching” på Facebook

“Alive Coaching” donerer 5% af overskuddet for 2017 til DINNødhjælp

Invisible Pink Unicorn
Invisible Pink Unicorn er et dansk firma der designer og producerer smykker der er baseret på et symbol for ateisme. Det er smykker der har et formål.På en stille og ikke stødende facon giver smykkerne dig en mulighed for at udtrykke “jeg er ateist og det gør mig ikke til et dårligt menneske”.

Mange steder opfattes ateister som moralsk underlegne. Rundt omkring i verden anses ateister for at være underlige, dårlige eller onde. Det at være ærlig og stå frem som ateist kan isolere personen, få han/hun fyret og nogle steder i verden kan det være en dødstraf.

Invisible Pink Unicorn vil være med til at ændre det! Ved at lade dem omkring dig vide at du er ateist hjælper du dem til at forstå at det at være ateist ikke siger noget om hvordan du er som person. Det hjælper dem til at forstå at det at være ateist ikke gør een til en underlig, et dårligt eller ondt menneske.

15% doneres til DINNødhjælp.

Husk at bestille smykket ved at trykke på linket: http://dinnoedhjaelp.invisiblepinkunicorn.com/

A little gold
A little gold skaber smykker efter visionen ’jewelry as poetry’. De smukkeste materialer forenes med poesien i smykker, der er inspireret af kærligheden og naturens enkelthed, og smykkerne har tidløs elegance som fællesnævner. Poesiens evne til at væve ord sammen og udtrykke det komplekse på enkel og smuk vis er en essentiel del af hvert enkelt smykke, der altid ledsages af et lille stykke poesi.

HOPE- hjertet er i Sterling -sølv 925 – en fin kvalitet der hen over tiden vil opnå patina og glød, uden at smykket forandres mærkbart.
Hvert smykke er håndlavet og derfor helt unikt.
Smykket koster Kr. 300.-

For hver solgt smykke går hele overskuddet på Kr. 100.- til DINNødhjælp. Køb smykket her: www.alittlegold.dk
Se også Instagram og Facebook

Motion med en ny vinkel

Karmarunner er en motionsapp, der giver dig muligheden for at støtte lige netop den sag DU brænder for. Det eneste du skal gøre er at tage din iPhone med når du motionerer, så klarer Karmarunner resten. ( Hent den ned i appstore )

Hvorfor?

Fordi motion ikke blot bør være noget, vi gør for os selv. Tænk hvis alle de timer vi bruger på motion, kunne komme flere til gode. Med Karmarunner går velgørenhed og motion op i en højere enhed.
Om det er en løbe en tur efter arbejde, er ude at gå med din familie eller cykler på arbejde. Så kan du hjælpe DINNødhjælp i samarbejde med Karmarunner.

Find også Karmarunner på Facebook

Hvis I deler jeres aktivitet på Facebook, støttes der med 5 kr. til DINNødhjælp, på den måde synliggør I både DINNødhjælp, men også den virksomhed som sponsorer.
Hvis I IKKE deler jeres aktivitet på Facebook støttes der med 2 kr. til DINNødhjælp.
Så afsted med Jer, ud og løb eller gå og hav en sjov dag til fordel for DINNødhjælp.

NorJewels
Nu har du mulighed for at støtte DINNødhjælp i samarbejde med NorJewels.

NorJewels er et dansk firma der sælger smykker. Deres sortiment er bestående af alt fra halskæder, armbånd, øreringe mv. til voksne, og de sælger også de flotteste børnesmykker. På hjemmesiden kan du finde mere information om hvert enkelt smykke.
Norjewels.dk har besluttet at donere 10% af deres omsætning i resten af 2017.
Webside: https://norjewels.dk/

Køb kunst gennem Nordi Art
Nordi er en ny digital fotoportal og webshop, der vil udbrede kendskabet til kvalitetsfoto og grafisk kunst. Nordi ønsker at skabe et stærkt brand, der markerer sig som et anderledes og innovativt bud på formidlingen af aktuel og grænsesøgende kunst med en klar holdning til miljøet og vores omverden. Det gør de gennem samarbejde med velgørenhedsorganisationer i ind- og udland, og storytelling der fortæller historien bag værket og den konkrete donation.
Nordi skaber et alternativ til den gængse reproducerede vægkunst. De giver mulighed for, at privatpersoner og virksomheder kan udsmykke væggene med unikke og meningsfulde værker. Flere anerkendte og prisbelønnede fotografer, fra bl.a. World Press Photo og National Geographic Society, er allerede på listen over Nordis samarbejdspartere.
Nordi tilbyder kun kvalitetsprodukter fra anerkendte fotolabs, der lever op til galleristandard, både hvad angår design og produktion.

Af al kunst, som distribueres og sælges gennem Nordi, går 15-50% af indtjeningen ubeskåret til forskellige velgørende formål. Det er helt op til den enkelte kunstner, hvilken organisation eller hvilket projekt de enkelte værker skal støtte. Ofte vil støtteprojektet være direkte relateret til kunstværkets motiv.

Find også Nordi Art på Facebook & Instagram

BR Roset støtter DINNødhjælp

BR Roset er forhandler af Danmarks billigste og bedste badgemaskiner.
Maskinerne er i høj kvalitet, alt er produceret i Europa og så er de nemme at betjene!
Med en badgemaskine fra BR Roset kan du lave reklame materiale som badge, nøgleringe, magneter og små spejle. Alt med dit eget logo på.
Laver du fx kort til fødselsdage og andre mærkedage, vil en badge på kortet, være prikken over i´et.

Udover at forhandle badgemaskiner, laver BR Roset også rosetter til udstillinger og stævner. Rosetterne laves i det blødeste og smukkeste satinbånd, og så er alt til og med lavet i hånden og med stor kærlighed til faget.

BR Roset donerer 100,- pr. solgt badgemaskine til DINNødhjælp