Her vil vi løbende lægge op, hvordan man også kan støtte DINNødhjælp:

Køb vin med DINNødhjælp-mærkat her:

Nu er det simpelthen muligt, at drikke en god flaske vin og samtidig støtte DINNødhjælp !!
Jysk Vin har i samarbejde med Ladies Circle Randers, lavet et klistermærke til støtte for DINNødhjælp.
Hver gang I køber en flaske vin på Jysk Vin’s hjemmeside, får I muligheden for at købe et DINNødhjælp støtte klistermærke, som kommer på de vinflasker I køber.
Klistermærket koster 25 kr. og alle pengene går til DINNødhjælp. Køber I feks. 6 flasker vin går der 150 kr. til DINNødhjælp.
Første gang I bestiller vin, får I desuden 75 kr. i rabat og Jysk Vin leverer desuden gratis.
Jeg håber, at I allesammen fremover vil bestille jeres vin hos Jysk Vin, og i så fald skal i benytte jer af dette link:
http://www.jyskvin.dk/dinnoedhjaelp-maerkat-0

En To Tre stilleleg & Dans William – download

DINNødhjælp modtager alle forfatterens indtægter fra download af bøgerne:
“Vil du række mig kærligheden?”
Qua sit venskab med Jens i mange år, mente han at kende til den dybeste kærlighed mellem mennesker…. indtil han fik brev fra Jens´ søn Niels.
Læs romanen, ‘En, to, tre stilleleg’ af Michael Stålfors Hansen og lær om kærligheden, når den handles til højeste bud!
Læs også romanen, ‘ Dans William!’ af samme forfatter, hvis du vil læse brevet fra Niels og mærke kærligheden, når den brænder i hjertet! Romanerne kan kun downloades hos Saxo, og HELE forfatterens indtægter går ubeskåret og direkte til ‘DINNødhjælp.dk’ og “Heksebørnene” i Nigeria. Vil du række dem kærligheden? Pris 20.- pr download hos Saxo:

Køb Stilla produkter her

DINNødhjælp modtager 5% af omsætningen fra stilla.dk

Ved Stilla ønsker de at lave smykker, der kan pifte hverdagen lidt op og fremhæve den skønhed kvinder har, med elegante og klassiske øreringe, armbånd og halskæder. Smykkerne er lavet af 925 sterlingsølv og 18 karat guldbelægning, og der bliver bl.a. brugt halvædelsten som blå topas, aquamarine, røg kvartz, ametyster og onyx.

Find Stilla på facebook: Stilla (Smykkeforretning) og på Instagram

Køb den nye charity T-shirt her

Modström, én af DINNødhjælps største sponsorer, har i samarbejde med DINNødhjælp, lavet denne nye, og vildt seje charity Hope t – shirt.

T – shirten er med det afrikanske kontinent i slangeprint, indlemmet i ordet HOPE.

For nærmere info om hvor T-shirten kan købes bedes i ringe til Modström kundeservice på 98110892 eller sende en mail til: modstrom@modstrom.com – Se T-shirten på Modström

Køb armbånd med Golden Heart charm her

Guldsmed Kirstine Pepping har lavet dette speciel design med et Golden Heart, som symbolisere Anjas arbejde med børn, der er anklaget for at være hekse.

IDentity donerer 100.- for hvert solgte armbånd inkl. charm, og 50.- pr. solgte Golden Heart charm til DINNødhjælp.

Identity laver unikke og personlige smykker med fingeraftryk. I en verden, hvor der bliver stillet højere og højere krav til os som mennesker, og hvor der er etiketter for, hvordan man bør være og skal opføre sig, har guldsmeden Kirstine Pepping,  haft et ønske om at gå imod den strømning. Med sin smykkeserie IDentity har hun ønsket at lave et smykke, der hylder forskelligheden og minder os om, at vi er unikke. Forskeligheden er en styrke og ikke en svaghed. Vores identitet er det, der gør os til dem vi er, og vi skal have det godt med den – hvil i din identitet og vær unik.

Ønsker du at bestille armbåndet fra udlandet send venligst en mail til: kirstine@smykdeko

Køb et armbånd

DINNødhjælp får 150 kr. pr. solgte armbånd.

Midnigt Butterflies er en danskejet modevirksomhed som har produceret tøj og accessories siden 2008. Deres design tager afsæt i den fantastiske og mystiske sommerfugl, som er blevet mærkets signatur. Du kan købe Midnight Butterflies styles i forretningerne, men også direkte på deres hjemmeside.

Armbåndet ‘Bracelet of Hope’ er designet i samarbejde med DINNødhjælp, er håndlavet og helt unikt.

Find Midnight Butterflies på Instagram #officialmidnightbutterflies og på facebook: Midnight Butterflies (@midnightbutterflies).

Køb et maleri her.

SABRINA MONFORTE er kunst for private, forretninger og arrangementer.

Sabrina er en italiensk kunstner, der er bosat i London. Hvert kunstværk er inspireret af musik og kunstværket bærer dets navn. Hendes mål er at transformere den musik hun lytter til, til visuel kunst. Hun kreerer herefter signerede malerier på kanvas, i begrænsede udgaver.

Sabrina Monfortes billeder ligger i prislejet mellem 170 – 300 pund. Kontakt Sabrina Monfforte for at få prisen på et bestemt billede.

20% fra hvert solgt maleri fra hjemmesiden vil gå til DINNødhjælp.

From Earth er et australsk firma, der har specialiseret sig i håndlavede skønhedsprodukter fremstillet med de bedste naturlige, og økologiske ingredienser.

Deres sortiment omfatter både økologiske, og veganske produkter – fri for kemikalier, og er ikke testet på dyr. Se beskrivelsen under hvert produkt for yderligere information.

From Earths produkter giver din hud alle de næringsstoffer, og vitaminer den har brug for fra naturlige ingredienser, og du undgår de skrappe kemikalier der kan findes i nogle produkter.

From Earth donerer 10% af overskuddet til DINNødhjælp.

From Earths produkter kan købes gennem Cassandra.dk

Vimobil er et mobilselskab, som tilbyder telefoni til konkurrencedygtige priser, og samtidigt indsamler midler til en god sag, en forening eller en NGO, som man selv vælger. Vimobil benytter TDC’s netværk.
Nu kan du sige, lige hvad du vil, og tale DINNødhjælps sag samtidigt.
Med Vimobil får DINNødhjælp nemlig fra 8% og op til 12% af, hvad du betaler i abonnement – uden at det koster dig noget. Procenten afhænger af hvor mange af DINNødhjælp’s støtter, som skifter til et Vimobil abonnement. Procentdelen tages ud af det faktiske forbrug minus moms. Det koster altså ikke ekstra – at gøre noget ekstra! Læs mere på Vimobil.dk
Du vælger bare DINNødhjælp, når du opretter dit mobilabonnement. Vi får støtten helt automatisk. Og du kan endda trække beløbet fra i SKAT. 

BNicer en en online indsamlingsportal, hvor danskerne har mulighed for at støtte velgørende formål ved at handle i online webbutikker. Helt uden at det koster dem ekstra. Det fungerer ved, at webbutikkerne betaler en procentdel i provision for alle de handler, der bliver lavet gennem BNicer, som så går til det velgørende formål, som vores brugere ønsker at støtte. Vi har i øjeblikket over 600 tilknyttede webshops i Danmark.

BNicer er også på LinkedIn og Facebook
Man kan nu støtte DINNødhjælp gennem BNicer ved at handle i online webbutikker. Helt uden at betale ekstra!

Her kan I læse mere om forlaget Bohemian Books og folkene bag Ildfluer i natten

Denne filosofiske voksenfortælling, hvor handlingen udspiller sig i Afrika, kan nu købes gennem DINNødhjælp.

Forfatterne Nick og Nete, som også har deltaget i “Jagten på det gode liv” på DR, har valgt at donere e-bohttp://www.bohemianbooks.dk/gen af “Ildfluer i natten” til DINNødhjælp.

 

De spiser en rum tid i tavshed. Da manden er færdig, sætter han sin skål på jorden og tørrer sig om munden.
“Du, jeg og alt, hvad det blotte øje kan se, består af det samme. Vi er som sandkorn, der bliver blæst rundt i en endeløs fortælling.
Vi ér den fortælling, som gennem os oplever sig selv; gør sig erfaringer; rykker sig langsomt mod en endegyldig sandhed, som åbenbares for dem, der leder.
Intet i livet er, hvad det giver sig ud for at være, og meget lidt af det som mennesket regner af betydning, betyder i virkeligheden noget.
Alt hvad du oplever, føler og ser, er en dans konstrueret af den evige eksistens beregnet til at lære dig præcis, hvad du har brug for for at udleve dit fulde potentiale og gøre mest mulig nytte i livets kredsløb.
Alt i Universet er forbundet med hinanden.”
Skyggerne danser på væggen, mens Den Gamle fortæller. Hans øjne slår gnister. Armene fægter i luften, mens han giver sine ord vinger, så de kan flyve gennem natten med deres budskab.

Facebook  og  bloggen, hvor man kan følge forfatterens liv, rejser osv.

Ønsker du at købe bogen, skal du overfører 100.- til DINNødhjælp, tag et screenshot af betalingen og send det til: auktion@dinnoedhjaelp.dk – Anette i emnefeltet, herefter modtager du e-bogen i din mail.

Winterberg ferielejlighed „Lina“

Ferielejligheden „Lina“ er placeret midt i Winterberg, med dens skilifte, bobslæde bane, mange restauranter og pubber, oplevelsesbjerget Kappe med sommer kælkebane og eventyrbroen og meget mere, som kan nås til fods direkte fra lejligheden.

Den komfortabel indrettede 2 værelses lejlighed med sydvendt terrasse til to til fire personer er beliggende i stueetagen og består af en stue, et moderne køkken, spiseplads, et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med bruser. Hjørnesofaen bliver hurtig omdannet til en ekstra soveplads til to yderligere personer.

Familien Torben Lange donerer 5% af omsætningen, som genereres igennem udlejningen af lejligheden, til DINNødhjælp.

TECHCOLLEGE

Elever på grundforløb 1 på flere forskellige uddannelser, har i et par måneder arbejdet med at udvikle og konstruere en lang række produkter, som sælges til fordel for DINNødhjælp.
Der er fuglehuse, der er kaninbure, bænke, skamler og champagnekølere. Der er krukker, lysestager, hylder og mange andre forskellige produkter.
Et eksempel ses herunder.
Der har været afholdt auktion, men der et stadig varer på lager. Se de flotte ting på FB-siden
Ved ønske om køb, kontakt Anders Portefée Nørgaard eller på mail. anpn@techcollege.dk, tlf.: 30 20 41 34.

Alive Coaching

Virksomheden “Alive Coaching” drives af Gitte Skaarup Frederiksen, som brænder for coaching fordi det er resultatorienteret og givende.
Uanset om det er i privatlivet eller i virksomheden, kan man opnå klarhed over hvem man er, hvad man vil, hvad der forhindrer en – og ikke mindst hvordan man fører det ud i livet.

Hun lever i dag af at coache private og virksomheder, hvor hun hjælper med at forebygge, håndtere og afhjælpe stress. Hun hjælper mennesker med at finde ind til det, der giver mening i deres liv, og hun guider virksomheder og ledere i deres søgen efter succes ved eksempelvis at sikre, at medarbejdernes potentiale udnyttes optimalt.

Se også  Alive Coaching” på Facebook

“Alive Coaching” donerer 5% af overskuddet for 2017 til DINNødhjælp

Invisible Pink Unicorn
Invisible Pink Unicorn er en dansk virksomhed som har til mål at hjælpe ateister og ofre for overtro. 
Invisible Pink Unicorn smykker er baseret på et ateistisk symbol som giver ateister mulighed for, på en stille og ikke stødende måde, at vise omverden at de er ateister.
Invisible Pink Unicorn tror på, at jo flere ateister der står frem på den måde, jo mere vil det påvirke det omkringliggende samfunds opfattelse af hvad der er normalt. Specielt de steder i verden hvor der er et stort religiøst tryk. Med smykkerne ønsker Invisible Pink Unicorn at være med til at skabe et modtryk uden at være larmende.
Når du køber et smykke fra Invisible Pink Unicorn støtter du med hvert enkelt salg DINNødhjælp med 10% af smykkets pris. 
Invisible Pink Unicorn er klassiske og enkle smykker håndlavet i Tyskland af ædle metaller.

Hair and body Care Nordic er et dansk firma og totalleverandør til frisørsalonerne i Danmark. Med 30 års erfaring sættes der fokus på sundhed, miljø, økologi og bæredygtighed.

Ved køb af et produkt fra vores Hårologi eller Waterclouds serie støtter forretningen DINNødhjælp med ca 10 kr pr produktfra 20/2 – 31/4 . Både Hårologi og Waterclouds står på positivlisten hvilket betyder at de er fri for helsefarlige og miljøskadelige stoffer.

Hårologi er en produkt serie til håret og sælges af vores Hårologer rundt i i Danmark. En Hårolog er en frisør der laver en Hårtest og hovedbundsanalyse. Hårologi er en serie af lækre hårprodukter der kan specialblandet specielt til dig. 

Waterclouds er en professionel hårplejeserie i høj kvalitet og udviklet gennem avanceret forskning til at give den bedst mulige hårpleje. Alle produkter indeholder specialet udvalgte ingredienser, der stimulerer både dit hår og din hovedbund. 

Ønsker du at vide hvor produkterne sælges nær dig kan du ringe på dette nummer: 86849911