Bjørn Druglimo

Født i Norge i 1973

Bjørn er gift, har 3 børn, og har siden 2001 været ansat som politibetjent i Norge. Han bruger sin fritid som fodboldtræner for børn, og derudover skriver han som freelance forfatter i forskellige norske medier om temaer der betyder noget for ham. Han er meget interesseret i, at alle børn får et godt liv – med muligheder for tryghed, kærlighed og glæde.

Bjørn blev første gang opmærksom på DINNødhjælps arbejde, da billedet af Hope gik viralt. Bjørn startede med at sende et digt til DINNødhjælp om, hvorfor Hope havde gjort indtryk på ham (digtet kan læses på vores facebookside). Herefter tog interessen fart, han startede en indsamling af fodboldtøj til børnene på vores børnecenter – responsen var enorm, og alle topklubberne i Norge sagde ja til at deltage. Der er bl.a. en signeret Real Madrid dragt fra den norske forboldstjerne Martine Ødegaard, signerede landsholdsdragter fra Danmark og fra F.C København.

Men det Bjørn er mest kendt for, var hans kampagne – One Word To One World. Her blev der delt HOPE-hilsner til alle verdens børn. Kampagnen gik viralt og mange tusinde har siden delt et billede på deres facebook med et skilt hvor der var skrevet HOPE, bl.a. kendte skuespillere, sangere m.fl.