Her kan du læse om børnene på DINNødhjælp/ACAEDF børnecenter

Abasiofon er det yngste barn på DINNødhjælp/ACAEDF børnecenter. Han er søn af Ekemini, som også bor hos os.

Abasiofon er 9 måneder gammel. Han begyndte at gå den 15. februar og han er en sund og meget aktiv dreng. Han elsker musik og danser til alle sange.

Ekemini er 14 år og er mor til Abasiofon, og fordi hun passer sin søn går hun ikke i skole endnu.

Ekemini glæder sig til at starte i skole, og hun deltager altid i undervisningen på centeret om eftermiddagen sammen med de andre børn.

Hun arbejder hårdt og prøver at tage ved lære fra de kvindelige ansatte. Trods sin unge alder er Ekemini en rigtig god mor.

Hope er mellem 3  og 4 år. Han er begyndt i børnehaveklassen og han er meget aktiv og altid smilende. Han efterligner alt hvad de voksne gør og bruger meget tegnsprog.

Hope elsker at lege når han kommer hjem fra skole. Han er meget stærk og sund. Hope er også meget intelligent på trods af han endnu ikke har et sprog.

Elijah er 6 år. Han er lige begyndt i skole og han elsker det.

Han er altid aktiv og elsker at lege udenfor, og er meget hurtig til at lære engelsk.

Iyanam er 6 år og går lige nu i ”Class 2 in the Nursery School”.

Han har ikke tid til slappe af når han kommer hjem fra skole. Han har altid travlt med at lege med de andre drenge. Han er meget dygtig til at lave bygninger med legetøj og ting der er i naturen.

William er  6 år. William går nu i ”Class 2 in the Nursery School”.

Han er altid aktiv når han har fri fra skole. Han er meget rolig og kan nemt indgå i de aktiviteter som børnene laver.

Uluh er 6 år gammel, han går i ” Class 2 in the Nursery School”.

Efter skole leger han og er meget aktiv, og han elsker at spille fodbold med de store drenge. Han er en af de mere uafhængige børn med høj intelligens.

Han giver aldrig op, uanset hvad han laver. Uluh ønsker at vinde i alt han foretager sig. Han bøjer sig ikke for pres fra de ældre børn. Han gør ting på sin egen måde og vil altid sige sin mening. Uluh er en stærk lille dreng.

Michael er 6 år gammel, han går lige nu i  ”Class 2 in the Nursery School”.

Han spiller for det meste fodbold efter skoletid og han elsker at være målmand og nogle af hans lykkeligste øjeblikke er, når en af de ansatte ser på, når han spiller fodbold.
Michael er meget rolig og følsom, men også en stærk dreng.

Daniel er 7 år. Daniel går lige nu i ”Class 3 in the Nursery School”.

Han har en meget unik karakter sammenlignet med de andre små drenge. Han involverer sig ikke i de andre børns leg, men vil hellere bruge tid på at diskutere med de større børn eller de ansatte.

Daniel elsker at høre musik og prøver at danse som musikerne gør.

Samuel er 7 år, han  går i ”Class 4 in the Primary School”.

Samuel kan godt lide at se pæn ud hele tiden. Han er kreativ, opmærksom og logisk tænkende. Han nyder at observere hvad de andre laver, mens han har gang i egne aktiviteter.

Samuel elsker at tage en lur når han får fri fra skole.

Saviour er 8 år gammel, han går lige nu i ”Class 5 in the Primary School”.

Saviour er meget selvstændig i alt hvad han laver og har en god logisk sans.
Savior elsker at spille fodbold og er rigtig god til det. Han er dygtig i målet og er meget stolt af det.

Han vil gerne være advokat når han bliver voksen.

Ekong er 12 år. Han går nu i  ”Class 3 in the Primary School”.

Ekong er meget åbenhjertig og har en stor passion for de helt små børn og er altid klar til at forsvare dem. Han elsker at tage sig af David Jr. og at passe på lille Abasiofon.

Hans fremtidige drøm er at blive revisor.

Essien er 9 år. Han går lige nu i ”Primary 6 in the Primary School”.

Han er meget ydmyg og passer ind i alle aktiviteter med andre børn.

Essien har en stor passion for fodbold og er meget dygtig til det. Han elsker at være på banen, især når han spiller forsvar som er hans favorit plads.

Hans store drøm er at blive professionel fodboldspiller.

Prince er 9 år gammel. Han går for øjeblikket i ”Junior Secondary School 1”

Prince er meget aktiv og meget logisk tænkende i alt hvad han foretager sig. Han er meget klog og kreativ. Han drømmer om at blive musiker.

Destiny er 9 år gammel. Destiny går lige nu i ”Junior Secondary School 1”.

Destiny er altid aktiv efter skoletid og elsker at lege med de andre drenge.

Aniefiok er 9 år gammel. Han går i ”Primary 4 in the Primary School”.

Aniefiok er en af de børn som elsker at tage sig en lur efter skoletid. Han er en følsom dreng og han holder meget af at lege med de andre børn.

Hans fremtidsdrøm er at blive pilot.

Michael er 9 år gammel. Michael går i ”Junior Secondary School 1”. Michael er meget ydmyg og ikke selektiv. Han falder godt ind i aktiviteter med alle børnene.

Han har en stor passion for religion og vil gerne være præst.

Israel er 12 år gammel. Han går i ”Junior Secondary School 3”.

Israel er meget rationel tænkende og bruger meget tid på at observere verdenen og skabe nye ting. Israel er meget selektiv i de ting han er involveret i og han er ekstrem kreativ. Han er kun interesseret i leg der er innovativt.

Han ønsker at blive luftfartsingeniør.

Victor er 15 år gammel. Victor går nu i ”Junior Secondary School 2”. Han er altid aktiv efter skole, og han er eminent med en computer.

Han er blandt de store børn som vi sidste år sendte på EDB kursus efter skole, og han er et geni med en computer. Victor er speciel rigtig god til grafer og vinkler.
Victor drømmer om at blive landinspektør.

Emmanuel som er 17 år. Emmanuel går i ”Class 6 in the Primary School”. Han er altid meget aktiv efter skole og har en stor passion for fodbold.

Han er rigtig god til at passe på de mindre børn og er altid klar til at hjælpe dem. Han har et meget tæt forhold med David Jr. når han er på besøg. Han elsker at passe på ham hele tiden.
Drømmen er at blive professionel fodboldspiller.

Ernest er 14 år gammel. Han går i ”Junior Secondary School 1”.

Ernest er meget ydmyg og lydig, Han er en af de mest høflige og beskedne børn på centret. Han arbejder altid hårdt for at hjælpe alle. Ernest er en intelligent og stærk dreng og ligger altid øverst i klassen i alle fag. Han har en stor passion for fodbold og er god til det, Han nyder at være på banen.

Han vil gerne være professionel fodboldspiller.

Shedrach  er 17 år og han er i øjeblikket 1. års studerende  på universitetet hvor han studerer “policy and administrative studies”. Han er meget intelligent, dygtig og rationel tænkende. Han er den første af alle vores børn som er blevet optaget på universitet og vi er så stolte af ham.

Han er meget mild og medfølende og prøver altid at være beskeden og vise respekt. Shedrach studerer for at blive politiker.

Emem er 12 år gammel. Han går i ”Class 6 in the Primary School” .

Han er altid aktiv efter skoletid og elsker at lege med de andre drenge.

Fremtidsdrømmen er at blive pilot.

Abia er 12 år gammel. Han går i ”Class 4 in the Primary School” .

Abia er ikke en dreng af mange ord, men han er altid glad og falder godt ind i aktiviteter med de andre børn.

Nsikak på 16 år går i  øjeblikket på Science College ”Senior Secondary School 2”.
Nsikak er meget intelligent og af natur meget klog. Nsikak drømmer om at blive læge.

Nsikak går også meget op i mode og han elsker at klæde sig pænt på.

Ime er 18 år gammel. Han er i øjeblikket i tømrer lære og er meget ivrig efter at fortsætte sin uddannelse og lære mere om sit håndværk.

Han er en meget stærk og ydmyg ung mand.

Asuquo, som er 19 år, går på ”Senior Secondary School 2”. Asuquo er netop startet på College. Han er meget intelligent, klog og rationel tænkende. Han er også en kritisk tænker med stor nysgerrighed på det videnskabelige område og ønsker altid at finde svar. Han bruger det meste af sin tid på at studere. Vi ser altid Asuquo med en bog i hånden.

Han har en stor positiv indflydelse på alle de andre børn og de ser meget op til ham. Han udøver en god disciplin. Asuquo er en leder og han vil gerne være læge.

Itohowo er 9 år gammel. Han går  i ”primary 3 in the primary school”.

Han forsvarer altid sig selv, og lader sig ikke udsætte for pres. Han er ikke altid enig med de andre børn, men prøver at danne sin egen mening. Efter skole bruger han sin tid på at spille fodbold.

Hans lykkeligste øjeblikke er når han skal spise og når han udvælges til at spille fodbold med de store drenge. Hans store ønske er at blive fodboldspiller.

Victoria er 6 år. Hun går nu i ”Class 2 in the Nursery School”. Hun er meget aktiv efter skoletid og hun er meget selvstændig.

Victoria elsker at lege med de mindre drenge og hun er en stærk lille pige.

Miracle på 9 år  går i ”Junior Secondary School 1”. Hun elsker alle former for sportsaktiviteter, specielt fodbold som hun er meget god til. Miracle ligger altid nummer et i alle fag og hun er meget intelligent.

Miracle drømmer om at blive skolelærer.

Grace er 9 år gammel. Grace går i ”Class 4 in Primary School”. Grace er en blid og rolig pige.

Hun er rigtig god til atletik og hun elsker at spille fodbold med drengene. Hun kommer godt ud af det med de andre børn.

Fremtidsdrømmen er at blive revisor.

Mary på 10 år går i ”Class 6 in the Primary School”.

Mary er rigtig god til synge og hun er stolt af det. Hun elsker at synge, og man kan høre hende synge hele tiden.

Hun er kærlig pige og hårdtarbejdende i køkkenet.

Rita er 10 år gammel. Hun går i ”Class 6 in the Primary School”.

Rita er meget beskeden og meget høflig både overfor de voksne og børnene. Hun bruger det meste af sin tid på at læse. Hun elsker at komme hjem med gode karakterer fra skolen. Rita er nysgerrig på livet og har en stor interesse i lærdom. Hun er meget ydmyg og let at omgås.

Rita vil gerne være revisor.

Charity er 11 år gammel. Hun går i ”Class 6 in the Primary School”.

Charity er meget legesyg og griner altid. Hendes unikke grin er meget smittende. Hun har en stor passion for handel og vil gerne være forretningskvinde i fremtiden.

Helen på 13 år går i ”Junior Secondary School 3”. Helen er  meget beskeden og høflig og meget udadvendt. Hun er imødekommende og altid bekymret for de små.

Helens drøm og passion er at blive lærer. Derfor underviser hun altid de små børn. Siden hun kom til os har hun undervist de andre børn i forskellige fag, og hun er ekstrem dygtig til at undervise på trods af hendes unge alder. Helen er meget ydmyg og hårdtarbejdende.

Idiong er 15 år gammel. Hun går i ”Junior Secondary School 1”.

Idiong er en stærk pige. Hun elsker huslige opgaver såsom at lave mad og gøre rent. Hun smiler og griner altid og så arbejder hun hårdt i køkkenet. Idiong er altid meget renlig og pænt klædt på.

Idiong vil gerne være sygeplejerske.

Miriam er 15 år, og går i ”Junior Secondary School 3” . Miriam er en genert pige, men hun har med årerne udviklet sig til en stærk og selvstændig pige, som ikke er bange for at forsvare sig selv.

Miriam arbejder rigtig hårdt og fremtidsdrømmen er at blive sygeplejerske.

Uduak er 16 år gammel. Hun går i ”Junior Secondary School 1”. Uduak er en meget klog, stærk og sej pige med stor indflydelse på de andre børn. Hun udøver en høj disciplin og er med til at opdrage på de yngre børn. Alle børnene har stor respekt for Uduak. Hun drømmer om at blive sygeplejerske.