Sådan kan du støtte DINNødhjælp – Erhverv

DINNødhjælp er velsignet med en række sponsorer, som deler vores ideologi, og støtter os i vores arbejde. Din virksomhed kan også hjælpe!

Bliv sponsor for DINNødhjælp:

Hvis man som virksomhed ønsker at bidrage med et fast beløb om måneden, dog min. 1500.- pr. måned, vil DINNødhjælp gerne takke med at sætte virksomhedens logo på vores hjemmeside. Vi reklamerer desuden for vores sponsorer igennem vores nyhedsmail, som udkommer én gang om måneden. Derudover vil Anja gerne komme og holde foredrag gratis for virksomhedens medarbejdere. Vi påskønner al den støtte vi får så højt og sætter pris på et troværdigt og solidt samarbejde.

Hvis du bliver ramt af beretningerne her på hjemmesiden, og synes, at verden er et bedre sted, når vi hjælper hinanden, så stil dig sammen med os og vær med til at gøre en forskel.

Lad os sammen skubbe tingene i den rigtige retning!

Se DINNødhjælps sponsorer her

Send en mail til: christel@dinnoedhjaelp.dk hvis du ønsker at støtte DINNødhjælp med et sponsorat.

Salgskampagne med DINNødhjælp:

DINNødhjælp laver salgskampagnerer med virksomheder, der ønsker at støtte DINNødhjælp i en kortere periode.

En salgskampagne designes i samarbejde med DINNødhjælp, hvor man som virksomhed har muligheden for i en aftalt periode at få branded virksomheden gennem DINNødhjælps platforme på de sociale medier. Man skal som virksomhed sælge et eller flere produkter, hvor DINNødhjælp får x – antal procenter/kroner af salget/overskuddet i den aftalte periode.

Se vores “Køb & støt” her

Ønsker man yderligere informationer om at lave en salgskampagne i samarbejde med DINNødhjælp, venligst send en mail til: christel@dinnoedhjaelp.dk  

Støt de frivillige i DINNødhjælp:

DINNødhjælp i Danmark har frivillige, der ugentligt bruger flere timer på at hjælpe til med at svare på mails, og administrere organisationens auktionsside på Facebook. Derudover hjælper de til med at oprette indsamlinger til fordel for DINNødhjælp.

De frivillige gør en kæmpe indsats for os, og det sætter vi utroligt stor pris på. Vi vil gerne belønne de frivilliges indsats fx ved at give dem nogle gode oplevelser sammen med deres familier som tak for al den fritid, de bruger på organisationen. Dette kunne være procenter i web shop, fysisk butik, gavekort til forlystelser eller lign. der vil glæde vores frivillige meget.

Kunne jeres virksomhed være interesseret i at få et samarbejde i stand, der kunne fungere som et skulderklap til vores frivillige, og virke motiverende for dem i deres videre arbejde for DINNødhjælp. Så vil DINNødhjælp som tak sætte virksomhedens logo på vores hjemmeside.

Se hvem, der støtter de frivillige

Ønsker man yderligere informationer er man velkommen til at sende en mail til: christel@dinnoedhjaelp.dk