Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Anja Ringgren Lovén – Horsens

9 april @ 19:00-21:00

125kr.

Diabetes foreningen og SundhedsTeamet har inviteret Anja Ringgren Lovén til at komme og holde foredrag i Horsens.

Anja Ringgren Lovén er grundlægger og stifter af nødhjælpsorganisationen DINNødhjælp, som siden 2012 har kæmpet for at redde børn, der er anklaget for at være hekse i Nigeria.

Til dette hjertegribende foredrag hører du Anjas imponerende historie om, hvordan hun sagde sit job op, solgte alle sine ejendele og rejste til Nigeria for at redde udstødte heksebørn.

Anja blev især kendt i 2016, da et billede fra en af hendes redningsaktioner af heksebørn gik viralt. På billedet sidder Anja på hug foran en lille nøgen og udsultet dreng, som hun giver vand med sin vandflaske. Anja tog efterfølgende drengen med til sit børnecenter i Nigeria, hvor han mirakuløst overlevede. Hun gav ham navnet Hope, og redningsaktionen blev en vigtig katalysator i Lovéns kamp for at fortælle resten af verden om heksebørn og den overtro, der hersker i Nigeria.

Foredraget handler om livet på børnecentret, at træffe valg med hjertet, om at have modet til at gå utraditionelle veje – og ikke mindst om, at gøre det man brænder for.

Detaljer

Dato:
9 april
Tidspunkt:
19:00-21:00
Pris:
125kr.

Arrangører

Diabetes Foreningen – Horsens Lokalforening
SundhedsTeamet

Sted

Horsens
Rådhustorvet 21
Horsens, Danmark
+ Google Map