Foredrag med Anja Ringgren Lovén

Anja Ringgren Lovén er ude med nyt foredrag, som er endnu mere gribende end det forrige. Foredraget går lige i hjertet og brænder sig fast på nethinden med stærke billeder. Her på siden kan du booke et foredrag og se vores event kalender.

Foredrag med Anja Ringgren Lovén bookes hos Athenas

BOOK ET FOREDRAG
Athenas Anja Ringgren Lovén foredrag

I event kalenderen kan du se, hvornår næste foredrag er

EVENT KALENDER

Et smil på læben og en våd øjenkrog

… er bare nogle af de mange reaktioner man, som foredrag deltager sidder tilbage med, under og efter Anja Ringgren Lovéns foredrag. 

Anjas foredrag inviterer deltagerne med på en livsomvæltende rejse, fra opvæksten i Frederikshavn til livet som børnerettighedsforkæmper i et af verdens mest overtroiske og fattigste lande. Hun fortæller medrivende om, hvordan Nigerias såkaldte ”heksebørn” vandt hendes hjerte og førte hende ud på livsfarlige redningsmissioner. 

Netop børnene bliver igennem foredraget inddraget med billeder, videoer og personlige fortællinger. Det gør deres historier levende og viser, hvorfor Anja og DINNødhjælp, hver eneste dag kæmper hårdt for at fremme børns rettigheder, og bekæmpe overtroen som er ansvarlig for hekse beskyldningerne. 

Anja Ringgren Lovén fortæller, som ingen andre kan om, hvordan en enkelt sætning fra hendes barndom kom til at ændre mange børns liv. Om at forfølge sine drømme, selvom andre ryster på hovedet. Om, hvordan hun som gæv nordjyde forholder sig til at være en af Dalai Lamas helte. Alt sammen med kant, humor og kærlighed.

Foredrag med Anja Ringgren Lovén

Alt I skal sørge for er et lærred, en projektor og lyd. Hvis I er mere end 20 personer er en mikrofon desuden nødvendig