Ambassadører for DINNødhjælp

Facebook

 

Vores ambassadører er vigtige for os, og for det arbejde vi laver. De er med til at sætte fokus på DINNødhjælps arbejde på hver deres personlige måde. De laver alle et vigtigt arbejde, både med at udbrede kendskabet til DINNødhjælp, men også med at samle penge ind.

Vores ambassadører er alle ildsjæle, med hjertet på rette sted. Vi håber, at I vil lade jer inspirerer af disse mennesker, og leve efter DINNødhjælps motto: Help One Person Everyday!

Vi vil gerne introducere jer for disse fantastiske mennesker, så I kan få et indblik i hvem de er, og hvorfor de har valgt at støtte DINNødhjælp.

 

AlmazAlmaz Mengesha, født i Etiopien 1973.

Almaz har 3 børn, arbejder som afdelingsleder og har siden 1986 boet i Danmark. Da Almaz var 8 år gammel, var hun involveret i en trafikulykke hvor hun mistede begge underben. Men dette har ikke været en hindring for hende for at nå sine mål, og sprænge rammerne for hvad man hidtil har set: Hvad en med et handicap af hendes karakter kan udrette.

I 2013 fik Almaz første gang kendskab til DINNødhjælp i nyhederne, og hun vidste med det samme at det ville hun være en del af.  I 2014 besluttede hun, at hun ville være den første danske dobbelt benamputerede kvinde, der gennemførte et triathlon, for på den måde at skabe fokus på DINNødhjælp. Siden har Almaz gennemført flere triathloner, hvor hun har samlet penge ind til DINNødhjælp. Almaz sammenligner ikke sig selv med en atlet, men hun træner og deltager i stævner, fordi det tjener et højere nødhjælpsformål. Desuden holder Almaz foredrag, hvor hun fortæller om sin spændende opvækst i Etopien, her donerer hun også en del af indtjeningen til DINNødhjælp. Almaz sætter sig hele tiden nye mål for, hvad hun kan på sine to metalben – dette vil blive dokumenteret af TV. Hvis man ønsker flere informationer om Almaz og hendes fantastiske initiativer for DINNødhjælp, kan man følge hende på Facebook: “Almaz Mengesha – dobbelt benamputeret triatlet”

 

BjørnBjørn Druglimo, født i Norge 1973.

Bjørn er gift, har 3 børn, og har siden 2001 været ansat som politibetjent i Norge. Han bruger sin fritid som fodboldtræner for børn, og derudover skriver han som freelance forfatter i forskellige norske medier om temaer der betyder noget for ham. Han er meget interesseret i, at alle børn får et godt liv – med muligheder for tryghed, kærlighed og glæde.

Bjørn blev første gang opmærksom på DINNødhjælps arbejde, da billedet af Hope gik viralt. Bjørn startede med at sende et digt til DINNødhjælp om, hvorfor Hope havde gjort indtryk på ham (digtet kan læses på vores facebookside: DINNødhjælp – Deres overlevelse). Herefter tog interessen fart, han startede en indsamling af fodboldtøj til børnene på vores børnehjem – responsen var enorm, og alle topklubberne i Norge sagde ja til at deltage. Der er bl.a. en signeret Real Madrid dragt fra den norske forboldstjerne Martine Ødegaard, signerede landsholdsdragter fra Danmark og fra F.C København.

Men det Bjørn er mest kendt for, var hans kampagne – One Word To One World. Her blev der delt HOPE-hilsner til alle verdens børn. Kampagnen gik viralt og mange tusinde har siden delt et billede på deres facebook med et skilt hvor der var skrevet HOPE, bl.a. kendte skuespillere, sangere m.fl.

 

LeifLeif Dorph Rasmussen, født i Danmark 1972.

Leif har boet med sin kæreste igennem de sidste 19 år og sammen har de 3 børn, han er selvstændig erhvervsdrivende og har haft en idrætspædagogisk konsulentvirksomhed de sidste 10 år, sammen med hans gode ven Jesper Grothe Pedersen. Arbejdet består primært i at motivere børn og unge til mere bevægelse i hverdagen – mennesker i alle aldre har brug for at lege, og voksne overser ofte den enorme kilde af energi og kreativitet man får ved leg, ved at betragte det som et koncept kun for børn. De afholder desuden kurser for lærere og pædagoger, og iværksætter projekter for f.eks. etablering af idrætstilbud for børn og unge med særlige behov.

Første gang Leif fik kendskab til DINNødhjælp var i 2013, hans mission var at indsamle midler til DINNødhjælp på vej mod Ironman udfordringen. Den 24. august 2014 stillede Leif op i en række løb, cykelløb og triathlondistancer, hvor han løb med DINNødhjælps reklame på tøjet, samtidig med at han uddelte ca 500 flyers om DINNødhjælp. Han kom i mål efter 11 timer og 45 min. og med hjælp fra hans netværk lykkedes det ham at indsamle 30,000.- til DINNødhjælp. Sidenhen har Leif deltaget i flere forskellige løb, med det formål at øge kendskabet til DINNødhjælp og fortsat indsamle midler. Leif er i gang med at arrangere et event til fordel for DINNødhjælp, dette er dog stadig på tegnebrættet – Følg med på hans Facebookside: “MIN motivation – DIN Nødhjælp – DERES overlevelse” om hans indsats og hans kommende projekter for DINNødhjælp.

 

Elena Tanzarella, født i Italien 1974.

Elena er gift med en brasiliansk mand, har 3 børn, og arbejder som advokat i et familiefirma.

Som advokat hjælper hun immigranter pro bono, og desuden er hun fortaler for nogle menneskerettighedsforeninger, der arbejder til gavn for disse mennesker.
Elana deler Dinnødhjælps visioner om, at mere social lighed, kræver en højere og bredere skoleundervisning.
Efter at have set videoen med Hope og havde fulgt DINNødhjælps arbejde, tænkte hun at DINNødhjælps mission går et skridt længere end mange andre humanitære organisationer.

Hun besluttede, at være fortaler for DINNødhjælp, fordi hun har en stærk tro på, at overtro kan udryddes gennem undervisning og information.
Elena føler, at hun kan gøre en forskel ved at hjælpe med at få foreningen til at vokse, og blive kendt ude i verden.

 

Claudia Freitas, født i Portugal i 1988.

Claudia har tre børn, og har boet sammen med sin kæreste de seneste 3 år, og arbejder på en fabrik. Familien er det vigtigste for Claudia, især hendes børn og hendes guddatter, som hun prøver på at bruge så meget kvalitetstid sammen med som muligt.

Første gang Claudia blev opmærksom på DINNødhjælp, var i 2016, da hun så videoen hvor Anja redder Hope. Efterfølgende begyndte Claudia at læse alt hvad hun kunne finde om DINNødhjælps arbejde, og hun blev hurtigt klar over at hun ville hjælpe til med at gøre en forskel.
Hun samlede penge ind og fik trykt t -shirt med DINNødhjælps logo, som hun solgte. Hun lavede også en indsamling via sit arbejde, som hun kaldte ”Ajuda Sem Fronteiras”, hvor hun fik sine kollegaer til at støtte.
I fremtiden vil Claudia repræsentere DINNødhjælp som ambassadør i Portugal, hun er en ildsjæl med hjertet på rette sted, og hun har allerede nu mange idéer til hvordan hun skal gøre folk opmærksomme på DINNødhjælps arbejde og ikke mindst, hvordan hun kan samle penge ind i fremtiden.

 

Robert–Allan Arno

I hjertet af Times Square i New York, bor skuespiller, forfatter, taleinstruktør og lærer, Robert–Allan. Han har speaket til kampagner for Toyota, Seagram´s, og Blockbuster filmen ”Independence Day Resurgence”.

Desuden læser han op fra biblen hver søndag i et populært tv program. Robert er desuden også medforfatter af Grammy Legends, The 5th Dimension, og har været medforfatter til ”From Hobo Flats The 5th Dimension”

Hans interesse for DINNødhjælp startede efter at han så billedet af lille Hope, som gik viralt på internettet. Han begyndte at følge Anja Ringgren Lovén og David Emannuels arbejde med at redde børn fra hekseanklager, og blev fascineret af menneskene bag.

Som ambassadør for DINNødhjælp, laver Robert–Allan igennem sit firma, The Soul of The Voice, fast en youtube video hver måned med de nyeste historier fra Land of Hope. Desuden vil han i fremtiden stå bag events i New York.

 

Lucas Hansen, opvokset i Frederikshavn.

Lucas kommer fra Anja’s hjemby Frederikshavn. Lucas flyttede som 18 årig til London, og derefter til Los Angeles, hvor han studerede, og fulgte sin drøm om at blive skuespiller. Lucas har medvirket i mange forskellige produktioner i udlandet. Efter sammenlagt ni år i London, flyttede han til København. Han havde en drøm om at medvirke i et af de store dramaserier DR producerer, og han har senest medvirket i tv-serien Bedrag. Desuden medvirkede Lucas i 2017 i tv-programmet Vild med dans, og har optrådt på Det Kongelige Teater.

Igennem sit liv har Lucas bekæmpet PTST og angst, som han nu er kureret for. Han er i dag fortaler for andre i sådan et forløb, og har desuden stor fokus på vold/mobning i blandt unge.

Lucas har været bekendt med DINNødhjælp siden Anja startede organisationen tilbage i 2012, og har stor respekt for Anja og hendes fantastiske arbejde.

Det er vigtigt for ham at støtte dem der er svagere stillet, og ikke kun dem man præsenteres for i sin hverdag. Han har rejst rundt omkring i verden, og har set med egne øjne hvor hårdt stillet nogen mennesker er. Han er uforstående overfor hvordan børn kan blive behandlet på så grusomme måder, og syntes ikke at der er noget vigtigere end at give sin tid til DINNødhjælp.

Instagram@lucashansen

Showreel

https://vimeo.com/185674949

http://skuespillerhaandbogen.dk/medlem/profile/lucas-hansen/
http://www.spotlight.com/interactive/cv/7653-5613-0881
http://www.imdb.com/name/nm3831579/?ref_=fn_al_nm_1