Education is the key

DINNødhjælp er en dansk humanitær organisation stiftet i 2012 af danske Anja Ringgren Lovén. Organisationens primære formål er at hjælpe de såkaldte heksebørn i Nigeria. Heksebørn er børn der anklages for at være hekse og på baggrund heraf tortureres – mange dør af deres kvæstelser, udstødes eller dræbes af lokalsamfundet.

DINNødhjælp arbejder ud fra den overbevisning at overtroen på hekse og dermed hekseanklagerne på børn kan stoppes med hjælp af uddannelse og oplysning. Derfor består en stor del af organisationens arbejde, ud over fysisk at redde heksebørnene, med kontinuerligt at lave oplysnings og uddannelsesarbejde.

De overlevende børn forsøger Anja og hendes team i Nigeria at redde, hvorefter børnene indlogeres på DINNødhjælp’s børnehjem i Nigeria. Børnene modtager masser af omsorg, kærlighed medicinsk behandling, kost/logi og skolegang, der samlet skal gøre børnene til stærke og selvstændige samfundsborgere.

DINNødhjælp udfører arbejdet med hjertet, og organisationens væsentligste formål er at støtte verdens fattigste og hekseanklagede børn til et mere værdigt liv.

Alle donationer og midler fra organisationens medlemmer går til organisationens arbejde med at redde de hekseanklagede børn i Nigeria og til at bekæmpe overtroen.