Ildsjælene bag DINNødhjælp

I Danmark, og flere steder rundt om i verden, sidder der nogle helt specielle mennesker, ildsjæle, der hver dag arbejder for det danske team i DINNødhjælp. Du kan lære mere om hvem de er her.

Anja Ringgren Lovén

Anja Ringgren Lovén

Født i Frederikshavn i 1978

Jeg opsagde min stilling som butikschef i 2011 for at rejse til Afrika og forfølge min livslange drøm om at gøre en forskel for afrikanske børn. Jeg arbejdede i Malawi og Tanzania som nødhjælpsarbejder, og her oplevede jeg en ekstrem fattigdom og sult, som jeg ikke kunne glemme.
I 2012 stifter jeg DINNødhjælp, satsede alt hvad jeg ejede, og rejste til Nigeria for at gøre en forskel for de såkaldte 'heksebørn'. I Nigeria møder jeg min store kærlighed, David som er jurastuderende og forkæmper for børns rettigheder. Jeg føder i 2014 vores første søn, David Jr. og i dag har David og jeg sammen skabt en vigtig platform for DINNødhjælps arbejde i form af ”Land of Hope”, DINNødhjælps børnecenter, børnehospital og skole, hvor vi i fremtiden vil bekæmpe overtroen, redde mange børn og give dem en tryg og kærlig fremtid.

Christel Janize Grubert

Christel Janize Grubert

Født i Frederikshavn i 1979

Jeg er alenemor til to dejlige børn og bor i Egense. Jeg har siden 2016 været ansat som daglig leder i DINNødhjælp, og er en del af DINNødhjælps bestyrelse.
Jeg startede som frivillig i starten af 2013, hvor jeg kom på idéen med at lave DINNødhjælps auktionsside.
I 2015 blev jeg stemt ind i bestyrelsen, samtidigt fortsatte jeg med mit arbejde som frivillig, som var begyndt at spænde sig over en del flere opgaver.
Mit arbejde som daglig leder, er en stilling som spænder sig vidt over forskellige arbejdsområder, hvilket gør mit arbejde virkelig spændende. Jeg er den der holder hjulene i gang, og som har en finger med i alt hvad der foregår i DINNødhjælp.
Arbejdet I DINNødhjælp er blevet en stor del af mit liv, og er ikke kun et arbejde, men også én fritidsinteresse. Personligt er det vigtigt for mig, at jeg kan bidrage til med, at gøre verden til et bedre sted at være. I DINNødhjælp får jeg udlevet denne passion, og ikke mindst bliver jeg dagligt udfordret i mine arbejdsområder, hvilket for mig er vigtig i min personlige udvikling.

Kaja Vigtoft

Kaja Monica Bitsch Vigtoft

Født i Esbjerg i 1954

Er bosat i Odense, hvor jeg har boet siden 1995, har 2 piger og et dejligt barnebarn.
Marts/april 2013 faldt jeg tilfældig over en britisk dokumentar om heksebørn, den rørte mig så dybt at jeg søgte mere information om begrebet ”heksebørn”. Her fandt jeg DINNødhjælp og deres arbejdet med at redde disse børn. Jeg meldte mig ind i organisationen samme dag og DINNødhjælp har siden haft en stor plads i mit hjerte.
Arbejdede som frivillig indtil 2016, hvor jeg nød at have kontakt til vores mange støtter og besvare de spørgsmål, der kom ind. I dag er jeg adm. assistent.
Udover DINNødhjælp er jeg vågekone i Odense og er i afdelingsbestyrelsen, hvor jeg bor, her er jeg også naboskabsambassadør

Bettina Kulk Nielsen

Bettina Kulk Nielsen

Født i Danmark i 1986

Jeg bor i Nørresundby, og til dagligt studerer jeg Professions bachelor i International handel og markedsføring, som er en overbygning til den uddannelse jeg blev færdig med i sommeren 2017.
Det er min uddannelse som markedsføringsøkonom der førte mig til DINNødhjælp, som sidste led i min uddannelse skulle vi i praktik, og der var jeg så heldig at få en praktikplads hos DINNødhjælp.
Jeg er født og opvokset i Frederikshavn, og på den måde faldt min interesse for DINNødhjælp, allerede tilbage til dengang Anja startede. Derfor faldt det mig også naturligt, at forsøge og få min praktikplads hos DINNødhjælp, som heldigvis lykkedes.
Jeg er nu blevet en del af DINNødhjælps fantastiske team, jeg er ansat i studie job, som administrativ assistent hos den daglige leder. Men er også ansat som frivillig, hvor jeg bl.a. arbejder med Google Analytics og Google Adwords, da jeg har en personlig passion for at arbejde med digital marketing.
Jeg er stolt over at være en del af en organisation, hvor man ikke kun har kollegaer, men hvor man er en del af noget større – hvor vi sammen kæmper, for at gøre verden til en bedre sted, især for de dejlige børn i Nigeria.

Anette Ejlertsen

Anette Ejlertsen

Født i Danmark i 1978

Jeg bor i København og arbejder til daglig hos et Dansk firma, der hedder Steelseries, som er producent af hardware til Gaming industrien.
Derudover har jeg været frivillig i DINNødhjælp siden 2016, hvor jeg nu er ansvarlig for DINNødhjælps auktionsside på Facebook (se link under teksten).
Mit frivillige arbejde i DINNødhjælp består af at være ansvarlig for vores auktionsside, hvor vi søger donationer hos private og firmaer, for derefter at sætte det på auktion på vores Facebook side, hvor varen går til højst bydende. Vores auktioner kan være alt mellem himmel og jord bla. Produkter/varer, ophold, billetter, aktiviteter eller gavekort til både, børn og voksne, kvinder og mænd. Alle pengene vi samler ind går ubeskåret til DINNødhjælp. Derudover hjælper jeg også til events, foredrag osv. med at sælge merchandise.
Jeg er super taknemlig og stolt over, at være en del af DINNødhjælps familie og være med til at gøre en forskel og hjælpe børnene i Nigeria til et bedre liv. De fortjener et værdigt liv uden at blive betegnet som heksebørn, få tæsk og blive tortureret, leve på må og få uden mad og drikke, samt at blive holdt udenfor samfundet, ligesom du og jeg!

Tina Ringgren Lovén

Tina Ringgren Lovén

Født i Frederikshavn i 1978

Jeg bor i Risskov med min mand Johnny, min skønne teenagedatter Sille og vores fælles søn Odin. Jeg er uddannet cand.ling.merc. i international markedskommunikation & PR, og så har jeg en tillægsuddannelse i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole.
Man kan sige, at jeg har været med fra starten, da jeg er Anjas tvillingesøster. Jeg er den, der kender hende allerbedst, og jeg har altid vidst, at hun en dag ville rejse på eventyr til Afrika. Jeg var med til at hjælpe hende i gang, da hun i 2012 fik den idé at redde heksebørn i Nigeria. Det er også mig, der har fundet på navnet DINNødhjælp. Vi ville finde et navn, der indikerer, at alle der bidrager med hjælp er med til at redde liv.
Jeg er meget stolt og lykkelig over, hvor langt hun og organisationen er kommet i dag. Børnene i Nigeria fortjener al den støtte og kærlighed, de kan få. Det skærer i mit hjerte, når jeg tænker på den tortur og smerte, de har været igennem, inden de blev reddet af Anja og DINNødhjælps fantastiske team i Nigeria. Ingen børn i verden fortjener så grusom en skæbne. Derfor er jeg også utrolig taknemmelig for at arbejde som fundraisingchef, hvor jeg både bliver fagligt udfordret og er med til at give børnene en tryg fremtid.

Hanna Danielsson

Hanna Danielsson

Født i Sverige 1972

Jeg er alene mor til Noah og arbejder som Driftschef for Jensens Bøfhus.
Har altid været politisk aktiv/interesseret. Fra 2011 til 2014 arbejdede jeg som hotelchef i Gambia, hvor jeg fik muligheden sammen med en lokal NGO, at starte en skole og et træningscenter for lærer. At arbejde i Vestafrika vækkede mere end nogensinde, min interesse for CSR og Bæredygtighed samt Renewable energy. Under den periode sad jeg med som repræsentant i Task force committee on child protection within tourism, et samarbejde mellem Unicef, Child Protection Alliance, Social welfare, og Gambia Tourism Board for at informere og undervise om Child protection i turismesektoren
I 2016 fik jeg muligheden for at arbejde sammen med Operation Håb, med et event for at støtte DINNødhjælp, og fik på den måde lært Anja og organisationen bedre at kende. Jeg har altid ville arbejde med velgørenhed for en organisation som er gennemsigtig, energisk og faktisk gør en forskel, og som Co-manager for Fundraising teamet hos DINNødhjælp har jeg endelig fået denne mulighed.
Jeg drømmer om en fremtid inden for velgørenhed, CSR og Renewable energy.

Maija Linnet Ahrentløv

Maija Linnet Ahrentløv

Født I København 1979

Jeg bor i København, er gift og har et fælles barn + to bonus børn. Jeg har mit eget smykkefirma der designer, producerer og sælger smykker internationalt.
Jeg hørte første gang om DINNødhjælp da DR sendte sin første udsendelse om Anja og Heksebørnene. Udsendelsen der blev sendt senere hvor Hope bliver reddet gjorde, at jeg undersøgte hvordan det kan være at børn kan ende i den situation i Nigeria.
Årsagen værende overtro, en overtro der får mennesker til at torturere, udstøde eller dræbe børn, gjorde så stort et indtryk på mig, at jeg var klar over at den virksomhed jeg var ved at stable på benene skulle bidrage til DINNødhjælps arbejde. Kort efter at jeg havde sendt mit første smykke på gaden, tog jeg kontakt til DINNødhjælp. Et samarbejde blev igangsat og mødet med de søde og arbejdsomme mennesker der hver dag arbejder for DINNødhjælp inspirerede mig så meget, at jeg meldte mig som frivillig og jeg startede som External Funding co-manager. Senere hen er jeg blevet ansvarlig for IT sammen med Mads Skovgaard Thrane og hjemmesiden er mit primære arbejdsområde.

Mads Skovgaard Thrane

Mads Skovgaard Thrane

Født i Danmark i 1980

Jeg er gift og har tre børn. Jeg er selvstændig software udvikler, hvor jeg arbejder på mange forskellige projekter.
Jeg fik interesse for DINNødhjælp da jeg så dem på tv. Historien om Hope gik rent ind hos mig. Jeg synes det var rigtig svært at se at børnene blive behandlet så dårligt. Da jeg så var til et foredrag med Anja, besluttede jeg mig for at jeg gerne ville gøre hvad jeg kunne for at hjælpe disse børn. Derfor er jeg i dag frivillig IT ansvarlig co – manager.

Niklas Darvish

Niklas Darvish

Født i Danmark 1990

Jeg studerer til produktionsingeniør og bor i København.
Jeg stiftede første gang kendskab til DINNødhjælp, da tv-dokumentaren ’Anja og Heksebørnene’ blev sendt i fjernsynet. Dokumentaren gjorde et kæmpe indtryk på mig. Kombinationen med at det ikke er en kæmpe organisation, og at man bruger oplysning og uddannelse for at fremme børnenes vilkår gjorde at jeg straks vidste, at jeg ville være en del af DINNødhjælp.
Jeg mødte Anja da jeg var frivillig for Operation Håb, der havde lavet et støttearrangement til fordel for DINNødhjælp. Jeg forklarede Anja, at jeg meget gerne ville hjælpe til. Jeg er nu ansat som frivillig Social Media Assistant, hvor og hjælper med at sælge merchandise til diverse arrangementer.

Sabrina Hoppe

Sabrina Hoppe

Født i Tyskland i 1980

Jeg er født og opvokset i Tyskland, men er som voksen flyttet til Danmark, da min mand boede her. Jeg er gift og har to dejlige bonus børn. Til dagligt er jeg ansat som operation manager i Vehco A/S som er leverandør af flådestyringsløsninger til transport – og logistikmarkedet.
Jeg startede som frivillig i 2016 som tysk oversætter, samt besvarer jeg henvendelser på tysk. Mit arbejde i DINNødhjælp betyder, at jeg kan hjælpe til med at gøre en forskel for de børn, der bliver, eller har været anklaget for at være hekse i Nigeria.

Mailen Arntsen

Mailen Arntsen

Født i Norge 1988

Jeg er som frivillig, ansvarlig for DINNødhjælps indsamlingsplatforme, og er social media manager. Jeg startede i DINNødhjælp i april 2017, efter at have fulgt organisationen siden at Hope blev reddet i starten af 2016. DINNødhjælps arbejde er noget der ligger nær mit hjerte, jeg har før rejst til Nigeria, hvor jeg har medbragt indsamlede ting såsom tøj, legetøj og penge til et lokalt børnehjem. Men jeg ønskede at gøre mere, men vidste ikke hvordan før jeg så at DINNødhjælp søgte nye frivillige.
Jeg har boet i Norge, Sverige og nu i Irland. Jeg er ansat som Merchant Risk Consultant i Paypal, samtidig med at jeg er ved at tage min bachelor i business psykologi. Jeg har altid været en person, hvor andres velbefindende har stået mig nært. Ud over at være frivillig i DINNødhjælp, hjælper jeg også lokale Irske organisationer med at søge fonde, samle tøj og mad, især til hjemløse mennesker.

Catrine Knøsgaard

Catrine Knøsgaard Christensen

Født Danmark i 1985

Jeg bor sammen med min kæreste Kim igennem 16 år, og vores lille søn. Til daglig arbejder jeg som grafisk designer for 3 forskellige virksomheder. Arbejdet i de 3 virksomheder er vidt forskelligt, hvilket gør, at den karrieremæssige arbejdsgang aldrig er kedelig.
Følelsen af at gøre noget godt humanitært, er noget som jeg har savnet, i mit daglige arbejde, men jeg kunne ikke se nogen umiddelbar kobling, idet det er to vidt forskellige brancheområder.
Jeg har i min studietid på HF skrevet projekt om albinobørn i Afrika, som ligeledes anses for at være heksebørn – eksamensprojektet med de afrikanske albinobørn vækkede en lyst til at lære mere om Afrika, og hvorfor de udsætter udnævnte “heksebørn” for disse rædsler. Denne lyst til at vide mere om de afrikanske “heksebørn” har sidenhen ført mig til Anjas arbejde.
Da DINNødhjælp i august 2016 søgte ny grafisk designer, så jeg en mulighed for at kunne “give noget igen” til nogle børn som har hårdt brug for det, og samtidig arbejde med et emne som tidligere har gjort stort indtryk på mig.

Paula Marrero

Paula Marrero

Født på Tenerife i 1983

Familien betyder alt for mig – jeg har en meget stor familie, og er den ældste af 4 søskende. Jeg har i mange år levet på skift i tjekkiet, England og Norge, grundet mit arbejde som automatiserings ingeniør.
Første gang jeg hørte om DINNødhjælp, var et år efter at Hope blev reddet – før og efter billederne gjorde et stort indtryk på mig. Et par måneder efter deltog jeg i et velgørenhedsløb, for at kunne samle penge ind til DINNødhjælp. Med hjælp fra familie og venner, lykkedes det mig at samle næsten 5.000 DKK ind.
Mens jeg oplyste min familie og venner hjemme i Spanien om DINNødhjælps arbejde, blev jeg opmærksom på at DINNødhjælp manglede muligheden for at kunne oplyse de spansktalende, og jeg tilbød derfor min hjælp som spansk oversætter.
Lige siden at jeg var lille, har jeg altid kæmpet for at verden omkring mig skulle være bedre. Jeg er sikker på, at den bedste måde at gøre dette på er, at lede vejen.

Mette Thomsen

Mette Thomsen

Født i Svendborg i 1989

Jeg er en af DINNødhjælp’s frivillige fundraisere. Min kommunikationsbaggrund og fynske charme skal sørge for, at fonde smider støtten i bøtten hos DINNødhjælp. Mit frivillighjerte stammer fra mine forældre, der lærte mig om medmenneskelighed. Det organ har jeg siden næret som gymnastikunderviser, og som frivillig hos Ungdommens Røde Kors.
Jeg spottede Anjas beundringsværdige arbejde gennem Tv-udsendelserne, og efter en snak med Anja til et foredrag i Aarhus, søgte jeg frivilligt arbejde i organisationen. Jeg ønsker at arbejde for bæredygtige, progressive humanitære formål i Afrika, og det kan jeg i DINNødhjælp. Mest af alt, er jeg solgt på fremgangsmåden: at udvikling sker gennem oplysning, ikke fordømmelse.

Tania Viljoen

Tania Viljoen

Født i England i 1968

Jeg har 4 børn, og bor i Egense med min kæreste. Til daglig arbejder jeg som engelsklærer på Egense friskole, dette er et arbejde jeg sætter stor pris på, elsker at være sammen med børnene og lære dem nyt.
Jeg startede som frivillig i sommeren 2016, som engelsk oversætter, da DINNødhjælp manglede én til at oversætte deres hjemmeside. Siden er jeg fortsat og hjælper til med at oversætte danske tekster til engelsk ved behov. For mig er det vigtigt at alle børn har det godt, og at kunne bidrage med at gøre en forskel for børn i Nigeria betyder meget for mig.

Julie Wind Larsen

Julie Wind Larsen

Født i Aabenraa i 1993

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland, men flyttede for et par år siden til Aarhus for at studere Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg har i et af mine sabbatår selv arbejdet frivilligt på et børnehjem i Tanzania, og har altså derfor set med egne øjne, hvor barskt det kan være at barn i et udviklingsland. Første gang jeg hørte om Anja og DINNødhjælp var da 'Anja og Heksebørnene' kørte i tv. Det var en udsendelse, som gjorde stort indtryk på mig, og siden da har jeg gået og leget med tanken om, at det var en organisation, jeg gerne ville være en del af. Derfor sendte jeg selvfølgelig en ansøgning afsted, da jeg så at DINNødhjælp søgte frivillige Social Media assistenter. Jeg synes, at DINNødhjælp gør et fantastisk stykke arbejde, og jeg er rigtig stolt af at være med til at gøre en forskel for børnene i Nigeria.

Tina Pilegaard Nielsen

Tina Pilegaard Nielsen

Født i Danmark for mange år siden…

Jeg er Langelænder og er af mange forskellige omveje endt i København, - og det passer mig rigtig godt. Jeg har arbejdet med professionel rekruttering i mange år, - og tidligere meget IT-relaterede jobs. Jeg har egentlig aldrig rigtigt beskæftiget mig med nogen form for frivilligt arbejde, men da jeg første gang så Anja i Danskere der gør en forskel gjorde det et stort indtryk på mig. Jeg har i det daglige travlt med mange ting, - arbejde, sport, dans, men tænker at der også bør være tid til at bidrage til noget der gør en forskel for andre. Jeg har rejst en del i Afrika, - set så mange smukke steder og mennesker, - det er svært ikke at blive fascineret af kontinentet selvom der er en dyster bagside.
Jeg er en del fundraising-teamet i DINNødhjælp og vil sammen med teamet gøre mit bedste for at skaffe donationer, der kan være med til at sikre den fortsatte drift og udvikling af det arbejde Anja startede med DINNødhjælp.

Eva Louise Lindholt Andersson

Eva Louise Lindholt Andersson

Født i København i 1990

Mit navn er Eva Louise Lindholt Andersson, og bor i Kgs. Lyngby med min kæreste Morten.
For mig er det en stor glæde at kunne bidrage til det store, og livsbekræftende arbejde DINNødhjælp gør for ”heksebørnene” i Nigeria. Børnene fortjener kærlighed, omsorg, uddannelse og en lys fremtid på samme måde, som alle andre børn.
I mit arbejde for DINNødhjælp bringer jeg min uddannelse som cand.mag. i dansk med profil i kommunikation, og mine erfaringer inden for faget i spil, når jeg bl.a. producerer videoer til vores auktionsside på Facebook. Auktionerne spiller en stor rolle og det er mit håb, at endnu flere vil benytte sig af siden.

Caroline M Gullacksen Hvenegaard

Caroline M. Gullacksen Hvenegaard

Født i Danmark 1974

Min mand og jeg bor i København og vi er forældre til vores lille pige Ukhona som er født i Sydafrika. Jeg er på forlænget barsel og nyder at kunne hente vores pige tidligt fra vuggestue, bage boller, tage i Zoo, hygge og være der for hende.
Jeg så Anja første gang for mange år siden i tv og jeg blev så berørt over de skæbner børnene i Nigeria har, har haft eller kan få. Men jeg fik også den største respekt for Anja og hendes arbejde. Derfor har jeg fulgt og støttet Anja lige siden. Det er den største glæde for mig, at kunne bidrage som frivillig og den vej være med til at hjælpe børnene i Nigeria.

Anders Nygaard

Anders Nygaard

Født i Danmark 1989

Jeg er oprindeligt fra Vejle men bor i Aarhus, hvor jeg har taget henholdsvis en bachelor i Sydasienstudier og en kandidat i Human Security. Især sidstnævnte har haft stor fokus på udviklingsarbejde og individets ret til sikkerhed på en lang række forskellige, sammenhængende parametre. Det har jeg længe haft lyst til på en eller anden vis at beskæftige mig med i praksis, og nu starter jeg i første omgang som frivillig. Som fundraising assistant glæder mig til at hjælpe DINNødhjælp med at skrabe penge sammen til projekterne i Nigeria. Ligesom tusindvis af andre danskere har jeg stiftet bekendtskab med DINNødjælp igennem TV og sociale medier. Udover i sig selv at være et fantastisk projekt har jeg som udenforstående altid fundet det både gennemskueligt, håndgribeligt og med et dejligt fokus på oplysning frem for fordømmelse. Det vil jeg gerne være med til at støtte.

Camilla Knudsen

Camilla Knudsen

Født i Hjørring i 1994

Jeg er opvokset i Nordjylland, men flyttede som 19-årig til Aarhus for at studere. Jeg er fortsat bosat i Aarhus, og arbejder til daglig som socialrådgiver.
Jeg fik kendskab til DINNødhjælp via TV og sociale medier. Jeg elsker at følge med i alle opdateringerne og billederne på Facebook siden, hvor den ene rørende historie efter den anden deles. Jeg har længe haft lyst til at være en del af DINNødhjælp og være med til at gøre en forskel. Da jeg så opslaget om mangel på frivillige, tog jeg derfor chancen og sendte en ansøgning.
Jeg er nu blevet en del af DINNødhjælps Auktionsteam, hvor jeg er auktionsassistent. Jeg er stolt af at være en del af en organisation som kæmper for børns rettigheder, og som i mine øjne gør en kæmpe forskel.

Isabel søndergaard

Isabel Randløv Søndergaard

Født i Herning i 1977

Jeg er frivillig grafisk designer hos DINNødhjælp, og mit primære arbejdsområde er hjemmesiden, som jeg sørger for er en fryd for øjet og for Googles søgerobotter. Derudover hjælper jeg også til med de grafiske behov, der måtte opstå. Jeg er oprindeligt uddannet grafisk designer fra Designseminariet i Højer og har efterhånden en del års erfaring i reklamebranchen/den grafiske branche. Lige pt. arbejder jeg freelance for en tidligere arbejdsgiver. Mit kendskab til DINNødhjælp og det arbejde de udfører blev for alvor printet ind i både hjerte og sjæl med de rystende billeder af Hope, der løb over skærmen tilbage i 2016. Jeg har egentlig længe drømt om at kunne kombinere grafisk arbejde med en eller anden form for velgørenhedsarbejde, og det giver rigtig meget mening for mig at være med i det her fællesskab, hvor vi er sammen om at gøre verden lidt bedre. Så jeg var ikke mange sekunder om at reagere, da jeg så, at de søgte nye frivillige i februar 2018. Oprindeligt er jeg fra Ikast, men har siden april 2014 boet i Skanderborg med min kæreste og vores datter.

Mette Justesen

Mette Pallisgaard Justesen

Født i Nordjylland i 1977

Jeg er vendelbo af blod og hjerte, er normalt bosat i Hørsholm, men bor nu midlertidig i Manila på Filippinerne.
Udover, at jeg som mange andre finder det arbejde Anja, David og alle de ansatte på ’Land of Hope’ utrolig beundringsværdigt, så har min tid her på Filippinerne også vist mig, at oplysning og uddannelse er den eneste måde, hvorpå børn kan blive frie og opfylde deres drømme.
Jeg har de seneste 2-3 år arbejdet som konsulent, hvor jeg har hjulpet SMV’er med at søge funding til innovations- og udviklingsprojekter. Sammen med resten af fundraising-teamet, håber jeg at kunne bidrage til at DINNødhjælp fortsat kan hjælpe ”heksebørn” til en bedre og lysere fremtid.

Majbritt Trenkel

Majbritt Trenkel

Født i Esbjerg i 1984

Jeg er født i Esbjerg. Flyttede til københavn i 2010. Jeg bor sammen med min elskede kat Malou og jeg arbejder som restaurant chef hos pincho nation i københavn. I min fritid løber jeg, eller går lange ture. Men når det er muligt rejser jeg, elsker nye oplevelser. Det sker dog også, at min familie i Esbjerg for et besøg.
Jeg er blevet en del af DINNødhjælp da jeg for nogle år siden så Anja i tv, hendes fortælling og problemet heksebørn ramte mig meget hårdt. Jeg fandt stor inspiration i hendes mod om at gøre en forskel. Da jeg i 2018 fik muligheden, hoppede jeg med i båden om at gøre forskel for de skønne børn.

Stine Rytter

Stine Rytter

Født i Randers i 1994

Jeg bor I Århus, hvor jeg til dagligt læser en bachelor i Marketing and Management Communication. Jeg har rejst meget i flere dele af verden, hvor jeg har mødt/set mange forskellige skæbner og livsvilkår. Derfor har det stor personlig værdi for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel, blandt andet igennem arbejdet i DINNødhjælp.
Første gang jeg hørte om DINNødhjælp var da DR sendte deres første udsendelse om ’Anja og Heksebørnene’ - en udsendelse der både rørte mig dybt, men også inspirerede mig. Siden da har jeg fulgt organisationen og det betydningsfulde arbejde der udføres. Specielt DINNødhjælp som organisation fangede min opmærksomhed ekstra meget, da jeg synes den skiller sig ud fra mængden ved, at vise det arbejde, der bliver gjort på meget tæt hold. Da muligheden bød sig for at kombinere mit studie-fokusområder med noget jeg finder enormt interessant slog jeg til, og arbejder nu som frivillig social media assistent for organisationen.

Jackie Maxwell Sehested

Jackie Maxwell Sehested

Født i Skotland

Jeg er født i Skotland og har boet i Danmark i mange år. Jeg mødte min danske mand på en skiferie i Frankrig. Vi bor på en dejlig lille ejendom på landet, med en hest og to små (hunde størrelse!) ponyer, høns og katte. Min fritid er fyldt med cykling, løb, svømning (nogle gange alle tre ting på een gang - triathlon) og ridning. Jeg giver også sports massage sammen med en ven. Jeg har arbejdet med marketing i 20 år og arbejder pt hos Grundfos. Jeg har længe gerne ville lave noget der gør en forskel for samfundet. Efter at have set en dokumentar om Anja og hendes arbejde, tog jeg til et af hendes foredrag i Århus. Efter at have hørt om hendes arbejde fra hende selv, måtte jeg bare hjælpe. Jeg sad gennem hele foredraget og tænkte på hvordan jeg kunne gøre en forskel og om DINNødhjælp mon havde planer for England. Jeg er så glad for at kunne hjælpe til som Digital Marketing assistent på Adwords og SEO.

Eskild Christiansen

Eskild Christiansen

Født i Frederikshavn i 1952

Jeg har arbejdet i erhvervslivet i snart fyrre år. Med en baggrund som selvstændig revisor, startede jeg i 1995 virksomheden WinKAS A/S, WinKAS er blev startet på samme måde som DINNødhjælp, dvs. med samme type af pionerånd og ved hjælp af ”ildsjæle” Jeg arbejder stadig aktivt i WinKAS fra min adresse i Aarhus i bydelen Risskov. Herfra arbejder jeg også aktivt i det Aarhusianske foreningsliv.
Jeg har gennem alle mine leveår interesseret mig meget for, hvad der sker rundt i verden og rejst meget. En af de oplevelser man får som dansker, når man rejser i verden er, at mange mennesker ikke har så gode livsvilkår, som vi har i Danmark. Det har givet mig lyst til at ”gøre” noget. Det noget er så blevet til, at jeg har taget i mod Anjas opfordring om, at træde ind i bestyrelsen og bruge energi i samarbejde med Anja og DINNødhjælp. Da jeg har kendt Anja i mere end tredive år ved hvad hun står for, også på det område. Her kan jeg bruge min erfaring og viden til at ”passe på hende” og bakke hende op i det fantastiske arbejde som hun udfører, bl.a. ved at rådgive i det administrative. For mig er der ingen tvivl om at Anja gør en forskel i verdenen og vi kan alle, som bakker op om DINNødhjælp, være stolte over at være en del af hendes følge og arbejde. Jeg nærmer mig nu ”den tredje alder” og har det ønske, at denne, i stor grad, vil blive brugt aktivt til at bakke op om dette arbejde.

Donika Pacolli

Donika Pacolli

Født i Prishtina, Kosovo i 1997

Jeg kommer fra en lille by der hedder Langå. I dag bor jeg i Århus, hvor jeg til dagligt studerer International Virksomhedskommunikation i Engelsk. Ligesom tusindvis af andre, stiftede jeg første gang bekendtskab med DINNødhjælp, da dokumentaren ”Anja og Heksebørnene” rullede foran tv-skærmen. Siden dengang har jeg fulgt med i det fantastiske arbejde som Anja og teamet udfører i Nigeria. Det, der inspirerer mig mest ved organisationen er deres transparenthed i deres arbejde, deres kærlighed til børnene som bliver reddet samt den kæmpe succeshistorie som organisationen er blevet til. Som barn af forældre som flygtede fra krig og som flyttede til Danmark for at sikre bedre muligheder og en bedre fremtid for mig, har jeg på personlig plan oplevet vigtigheden i en sikker og tryg barndom, samt hvor vigtigt det er for et barn at have muligheden for uddannelse. Disse fundamentale værdier er noget som kendetegner DINNødhjælp og derfor slog jeg med glæde til, da jeg så muligheden for at bruge min faglighed til at hjælpe organisationen ved at blive Social Media Assistent.

Ea Jensen

Ea Jensen

Født på Grønland i 1995

Jeg bor i Slagelse hvor jeg til daglig studerer International Virksomhedskommunikation og International Marketing. Jeg har selv rejst meget, og jeg har set forskellige skæbner. Det er blandt andet også derfor at det har utrolig stor personlig værdi for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel for andre mennesker, der ikke har de samme levevilkår som mig selv. Jeg hørte første gang om DINNødhjælp da DR sendte den første dokumentar om Anja og heksebørnene, og jeg har siden fulgt organisationen tæt, og da jeg i 2017 var til foredrag med Anja var jeg sikker på at jeg rigtig gerne ville gøre mit for, at hjælpe heksebørnene i Nigeria. Da jeg så et opslag, om at de søgte frivillige til SoMe, slog jeg til, og kan nu glædeligt gøre mit for at hjælpe organisationen med de evner og erfaringer jeg besidder igennem mit studie og arbejde. Jeg er så glad for at kunne hjælpe til som Social Media Assistant.

Maria Larsen

Maria Larsen

Født i 1983

Jeg er opvokset i Nykøbing Sjælland med mine forældre og 2 større søskende. Jeg har arbejdet med udsatte unge i mange år, været leder af et projekt i ungdomsskolen i Odsherred, arbejdet med ældre, handicappede og psykisk udviklingshæmmede. Udover det har jeg også været i servicebranchen, og selv haft en tøjforretning. Har både selv lavet, og været med til at stable større arrangementer på benene. Har bl.a hjulpet til med realityaward og teenageaward i flere år. Min fritid bruger jeg så sjovt som muligt med f.eks at køre mc, tilbringe meget tid med venner og familie, og helst lokke dem med til at lave tossede ting, der giver et grin fra maven af, træning, rejser og mine hunde. Interesserer mig for alternativ behandling, og bruger en del tid på at læse og lære om det. Har fulgt Anja's arbejde i flere år, og endelig fandt jeg tid og overskud til at hjælpe hende. Hvis vi alle gør lidt, kan vi måske ændre verden til et endnu bedre sted?