I Danmark er julen traditionernes tid, der handles og hygges, men ikke alle har den mulighed

Lille juleaften 2017 afholdt DINNødhjælp juleaften for 10 familier, der alle trængte til en ekstra håndsrækning i Julen.

Dagen startede med at vi bød gæsterne velkommen, der blev serveret æbleskiver og hjemmebagt kage, som blev nydt mens nogle af de dygtige piger fra Aarhus Pigekor sang julesange. Det var så smukt.

Bordene blev flot dækket, I samarbejde med Pernille fra Paperdeluxe.dk, som havde doneret duge, lys og servietter til arrangementet. Juletræet blev leveret og doneret af Flemming Krause-Kjær, som ses på billedet herunder sammen med sin datter og mig (Anja) der de seneste par år har solgt juletræer i december måned foran Rema 1000 i Egå, hvor han donerer 40,- pr. solgte træ til DINNødhjælp.

Der var i alt 29 børn der deltog i julearrangementet, og selvfølgelig kom julemanden også forbi med pakker (Malebøger fra Lasertryk.dk, og blyanter/farver fra DINNødhjælp) og ikke mindst slikposer til alle børnene.

Maden blev lavet af DINNødhjælps frivillige, der blev serveret både fyldt Kalkun og Kamsteg med alt hvad der hører til, og til dessert fik vi ris a la mande. Al maden, drikkevarer mm blev doneret af Modström, t-shirtshop.dk og Caspian A/S.

Da maden var spist, dansede vi om juletræet og sang julesange, inden der skulle deles gaver ud. Børnene fik gavekort fra Babyalarm.dk, skoletasker fra pocketsize.dk, tøj fra Vera Moda, Soft Gallery, og fra Wheat.

Vi havde alle en dejlig dag, såvel gæster, som frivillige, ambassadører og bestyrelse der var så søde at komme og hjælpe på denne dag. DINNødhjælp vil gerne takke alle de sponsorer der var med til at gøre dette arrangement muligt, det betyder meget for os, og for de familier der fik hjælp – af hjertet tak!

Kærlig hilsen Anja

HOVEDSPONSORER

Babyalarm.dk
Modström
Caspian A/S

SPONSORER

Soft Gallery
WHEAT
Pocketsize.dk
Juletræssalg v/ Flemming Krause Kjær
Vero Moda