Lucas Hansen

Født i Danmark

Lucas kommer fra Anja’s hjemby Frederikshavn. Lucas flyttede som 18 årig til London, og derefter til Los Angeles, hvor han studerede, og fulgte sin drøm om at blive skuespiller. Lucas har medvirket i mange forskellige produktioner i udlandet. Efter sammenlagt ni år i London, flyttede han til København. Han havde en drøm om at medvirke i et af de store dramaserier DR producerer, og han har senest medvirket i tv-serien Bedrag. Desuden medvirkede Lucas i 2017 i tv-programmet Vild med dans, og har optrådt på Det Kongelige Teater.

Igennem sit liv har Lucas bekæmpet PTSD og angst, som han nu er kureret for. Han er i dag fortaler for andre i sådan et forløb, og har desuden stor fokus på vold/mobning i blandt unge.

Lucas har været bekendt med DINNødhjælp siden Anja startede organisationen tilbage i 2012, og har stor respekt for Anja og hendes fantastiske arbejde.

Det er vigtigt for ham at støtte dem der er svagere stillet, og ikke kun dem man præsenteres for i sin hverdag. Han har rejst rundt omkring i verden, og har set med egne øjne hvor hårdt stillet nogen mennesker er. Han er uforstående overfor hvordan børn kan blive behandlet på så grusomme måder, og syntes ikke at der er noget vigtigere end at give sin tid til DINNødhjælp.

Følg Lucas på Instagram Instagram

Showreel
IMDB
Spotlight
Vimeo