Syd Moore

Født i England i 1967

Syd Moore er en bedst sælgende engelsk mysterie forfatter der skriver om hekse og hekse forfølgelser. Syd bor i Essex med sin mand og søn, det er også her hendes ‘Hekse Museum Mysterie’ historier foregår. Syd har også udgivet thrillerne; The Drowning Pool og Witch Hunt og startet den feministiske bevægelse The Essex Girls Liberation Front (EGLF). EGLF udfordrer den stereotype opfattelse af “Essex pigen”, et nedsættende term knyttet til kvinder fra egnen. I sine romaner udforsker Syd desuden forholdet mellem hekseanklagede kvinder fra fortiden og nutidens stereotyper.

Før Syd begyndte at skrive var hun underviser og TV-vært i programmet Pulp, et program der anmelder bøger på engelske Channel 4. Når Syd ikke er optaget af sine skriverier og research, arbejder hun med kunst velgørenhed hos Metal Culture, et kunstnerisk laboratorium, der advokerer for at investere i kunstnerisk innovation i Storbritannien og som yder praktisk støtte til praktiserende kunstnere. Hos Metal Culture overser hun litterære projekter, marketing og publicering.

Syd hørte om DINNødhjælp da hun lavede research og blev så berørt af Hope’s historie at hun kontaktede DINNødhjælp og tilbød sin hjælp. Syd giver ofte foredrag om sine bøger og sin research i hele England og deler nu information ud om DINNødhjælp alle steder hun kommer.

Syd er beæret over at være ambassadør for DINNødhjælp og at kunne oplyse om organisationen og dens arbejde i det kommende år.

Du kan følge Syd på hendes facebookside