DINNødhjælp takker

Vores sponsorer gør ofte en stor forskel, for at hjælpe os i vores arbejde. Læs mere om at blive erhvervs sponsor hos DINNødhjælp her: sponsorer – erhverv

Læsø Spisehus

Hvem er Læsø Spisehus

Læsø Spisehus er beliggende i på naturskønne Læsø, små 2 timers sejlads fra Den Nordjyske havneby Frederikshavn. I sommerperioden emmer Læsø af liv, og glade turister. Hvert år, siden 2004, har der været afholdt jomfruhummerfestival hvor kokke fra ind -og udland dyster i gastronomisk madkunst, med Læsøs jomfruhummer som hovedingrediens. Festivalen byder på mange fantastiske madboder, men det mest fantastiske måltid får man få meter væk fra festivalpladsen på Læsø spisehus. De seneste par år har restauranten været vært for en aften fyldt med gastronomiske retter, tilberedt med lokale råvarer som serveres med lækre vine til. Læsø spisehus er desuden også kendt for det store sortiment af hjemmelavede spegepølser, sylte, rullepølse, leverpostej, samt andre lokale varer såsom Galloway oksekød, Læsø salt m.m. Sammenhængende med Spisehuset finder du Læsø Bolighus som er en butik, med interiør, design, personlig pleje produkter og parfumeri.

Du finder Læsø Spisehus her: laesoe-spisehus.dk / Facebook
Du finder Læsø Bolighus her:  laesoe-bolighus.dk / Facebook

Donation

Hvert år afholder Læsø Spisehus en aften i gastronomiens tegn i forbindelse med jomfruhummer festivalen og overskuddet doneres til DINNødhjælp.

Just Mokka

Hvem er Just Mokka

Just Mokka er et trendsættende firma, som bidrager til moderne kaffeløsninger, og konstant arbejder på at opfylde kundernes behov. De tilbyder en total løsning indenfor kaffe, vand og kaffestande til virksomheder. Just Mokkas første prioritet er at etablere unikke og eksklusive løsninger. At hjælpe andre mennesker i nød har stor betydning for Just Mokka og grunden til at de har etableret et tæt samarbejde med DINNødhjælp og Puro Coffee (World Land Trust).

Du finder Just Mokka her: justmokka.com / Facebook

Donation

Just Mokka donerer 10% af deres overskud til DINNødhjælp på årlig basis. Det vil sige, at hvis du vælger Just Mokka’s kaffeløsning i din virksomhed, vil du være med til at støtte DINNødhjælps arbejde.

TECHCOLLEGE

Hvem er TECHCOLLEGE Aalborg

Techcollege er en af Danmarks største erhvervsskoler med op mod 3.600 elever og kursister. Deres undervisere er engagerede fagfolk med erfaring fra erhvervslivet. Ildsjæle, som brænder for godt håndværk, som skaber synlige resultater. Der er 600 medarbejdere, der møder op hver dag for at motivere hver enkelte elev til at blive så dygtig som muligt.

Du finder TECHCOLLEGE Aalborg her: techcollege.dk / Facebook / Instagram

Donation

De seneste år har TECHCOLLEGE Aalborg’s elever en gang årligt produceret en masse lækre produkter blandt andet hundehuse, svævehylder, fuglehuse og julepynt. Disse produkter sælges derefter til fordel for DINNødhjælp. Du kan læse mere om projektet, se produkter og købe dem samt se hvor mange penge der er indsamlet til DINNødhjælp på projektets hjemmeside: hjælpafrika.dk

Ladies Circle

Hvem er Ladies Circle Danmark

Ladies circle Danmark (LCD) er en social netværksforening, kun for kvinder. LCD blev grundlagt i 1932, og har 13.000 medlemmer fordelt i hele verden. Formålet med netværket er bl.a. at udvikle kendskabet til andres livsforhold, at udvikle medlemmerne i selvstændighed og tolerance, og at skabe gode kammeratskaber såvel nationalt som internationalt. LCD står for venskab, tolerance, tillid, ærlighed, positivitet og næstekærlighed. Foreningens medlemmer er mellem 18 og 45 år og deres gennemsnitsalder er pt 39 år.

Du finder Ladies Circle Danmark her: ladiescircle.dk / Facebook / LinkedIn

Donation

De seneste to år har LCD samlet ind til DINNødhjælp, gennem arrangementer såsom løb og foredrag. De har desuden været ophavskvinder for smykker fra Pilgrim, tørklæder fra Nü og vin mærkater fra Nordjysk vine. Alle projekter som ved salg støtter DINNødhjælp med en procentdel af overskuddet. Se og køb nogle af produkterne her: Køb og Støt

PIIPL

Hvem er PiiPL

Piibl hjælper andre virksomheder med at fjerne HR-bøvlet fra ledelsen og give tilfredse medarbejdere. De har et stærkt hold på 20 medarbejdere der brænder for deres håndværk, og sætter en stor ære i at skabe værdi for deres kunder. Deres service er baseret på deres egen konkrete erfaringer og bygger på et stabilt teoretisk fundament – og det VIRKER! De arbejder bl.a med Insights Discovery persontest og teambuilding.

Du finder PiiPL her: piipl.dk / Facebook / LinkedIn

Donation

DINNødhjælp’s team har alle været på teambuilding hos PiiPL hvor alle havde taget en Discovery persontest på forhånd. Kurset var lærerigt og interessant, og blev leveret med både humor og indsigt. Teamet har siden studeret deres egne resultater, og andres, hvilket har gjort, at alle har kunne bruge det både internt, men også eksternt. Hver enkelt er blevet klogere på sine svagheder, men også sine styrker. DINNødhjælps’s team er spredt over et stort geografisk område og det gør en stor forskel for os når det meste af vores kommunikation foregår over e-mail og telefon. Vi er ikke i tvivl om, at det er noget vi i fremtiden vil blive ved med at bruge til vores nye medlemmer af teamet.  Vi er også sikre på, at vi alle er blevet bedre til at aflæse andre, når vi kommunikerer udadtil.